Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 233)

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Po mnoha letech, kdy jsem se podíval na jeden díl...no vlastně tak 10 minut, jsem zjistil, že je to totální kravina a nechápu jak se mi to mohlo kdy líbit. Asi to je tím, že nic jiného nedávali :) Ale jasně, na tu dobu, to byl kouzelný seroš

plakát

Robin Hood (2018) 

Trošku zbytečný film s efektama. Ale efekty vždycky nestačí, zvlášť když hlavní postava je tak trochu srab, co neumí hrát. Marian byla sice hezká, ale furt zmalovaná i když všude létaly třísky. No nevím nevím co bude dál

plakát

Šerifská hvězda (2017) (seriál) 

Po první nedokončené sérii 4* a to proto, že konec byl nesmyslný. Jinak dost připomíná seriál bansee, který se mi líbil, ale o trošku přeci jen víc. Uvidíme jestli zvládnu další série.

plakát

Souboj s rodinou (2019) 

Parádní zábavná podívaná i když The Rocka tam dali spíš na pozadí, ale to vůbec nevadí. Hlavní představitelka byla skvělá a celá její anglická potrhlá rodini také :) Velmi pěkné i když se přiznám, že jsem Paige vůbec nako WWE bojovnici neznal.

plakát

Dokonalé rande (2019) 

zase netflix otravoval s novým příspěvkem a protože jsem romantik jak prase musím hodnotit kladně i přes to, že celou dobu bylo naprosto jasné jak to dopadne. Laura je ale sexy dračice tak to tak musí být :)

plakát

Skleněný (2019) 

Ne tak špatný. Bruce ale už je přestárlí na akčního hrdinu, takže tomu filmu to dost ubírá, ale náhodou se mi dost líbil James McAvoy. Vcelku dobrá pohodovka s dlouhou stopáží

plakát

Bumblebee (2018) 

Hailee znám z filmu jako je hožkých sedmnáct kde opravdu hraje a hraje velmi dobře. Takže jsem ji nebral jako jednu z těch co se zviditelný na béčkovým brumbálovi, ale zase co se dá dělat. Sláva je křechká. Bohužel autobotí válka už netáhne a tady to bylo docela slabí. Filmaři už asi neví co točit.

plakát

Skif (2018) 

Vcelku zábavná i když krapet předvídatelná pohádka s nedobrým koncem. Vláďa medvěd trošku přeháněl, ale jinak je Skif působivně natočný barbar conan. Za mě to nebylo na víc než 3 hvězdy, ale zrovna z toho bych si příklad nebral.

plakát

Eden (2012) 

Ať žije business. Vydělávat prachy se prostě musí a ty policajtský platy jsou tak kurevsky nízký, to snad chápeš...Tak si sem tam přividělat na kolemdoucí holčičky přeci není nic špatného. Ona jen dělá, že se jí to nelíbí...Zkurvení američani.