Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (35)

plakát

Půjčovna masa (2018) (seriál) 

Pro mě určitě kandidát na nejlepší sci-fi seriál tohoto roku. Skvěle propracovaná kombinace kyberpunku s detektivní zápletkou a nechybí ani slušná porce akčních scén.

plakát

Godless (2017) (seriál) 

Luxusní westernový seriál. "-Ne.Ne, já…ne, já jsem svou smrt viděl. Taková není. -Viděl jsi špatně."

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Skvěle propracovaný příběh, akční jízda a brutální závěr.

plakát

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017) (seriál) 

Seriál se odehrává na konci sedmdesátých let, kdy FBI začínala se sbíráním poznatků o sériových vrazích, aby mohla sestavovat jejich profily.

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

Pomalý, někdy až vlekoucí se rozjezd, který ale vede ke strhujícímu finále. K plusu musím přičíst skvěle vykreslenou ponurou dobovou atmosféru.

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

Vic Mackey je policajt, ale taky velký hajzl. První čtyři řady byl solidní seriál o policajtech, ale pátá série Policejního odznaku mě přikurtovala k obrazovce. Dokonce jsem tomuhle policejnímu zmetkovi začal fandit, když mu šlapal na paty vyšetřovatel z vnitřního Kavanaugh (Forest Whitaker). Moji zvýšenou pozornost si pak seriál udržel až do posledního dílu sedmé řady. A co dodat po závěrečných titulcích? Největší krysy vždycky přežijí a Vic Mackey je ultrahajzl. 85%

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Skvěle vykreslena ponurá a temná atmosféra, ale bohužel těžce nudná které nepřidá ani postava nemastného neslaného policejního vyšetřovatele. Za zmínku stojí výborný Duškův herecký výkon, dobře zobrazený dnešní postoj mladistvých delikventů, ale mimoto bohužel seriál obsahuje spoustu zbytečné vaty a prázdných fádních záběrů. Hodně by tomu prospělo sestříhat minutáž aspoň na polovinu.

plakát

Ray Donovan (2013) (seriál) 

Ray Donoven je chlap, který pro své klienty řeší ožehavé záležitosti drsným stylem, který je většinou za hranou zákona. Vše se začne komplikovat, když po dvaceti letech propustí jeho otce z vězení a Ray má víc starostí zahladit problémy ve své rodině. Seriálová pecka, která je s každou svou sérií lepší a lepší.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Důmyslně vypracovaný strhující příběh, šokující zvraty, napětí. Jednoznačně nejlepší sci-fi seriál co jsem viděl.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Daredevil je hodný kluk, takový Mirek Dušín, který chce chránit lidi, trestat zločin, ale nechce zabíjet, protože je to nekřesťanské. Takže mlátí lupiče, láme jim ruce nohy, rozdává fraktury lebky jak na běžícím pásu a leckterý desperát skončí na jipce v kómatu. Ale zabít padoucha? Probůh, to ne. Na konci první série, už mi tím moralizováním začínal lézt pěkně na nervy. Reputaci seriálu napravil až ve druhé sérii příchod Punishera a Elektry, kteří se s tím rozhodně nemazlí. Punisher nešetří municí a Elektra s chutí podřízne nějaké to hrdlo, které si to zaslouží, až se z toho našemu slepému pánbičkáři ježí vlasy. Marvel slíbil natočit samostatný seriál s Punisherem, což by mohlo být to pravé ořechové pro ty, co se rádi brodí v krvi padouchů.