Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (624)

plakát

Americká štvanice: Útok na Bostonský maraton (2023) (seriál) 

Multi kulti, kulti multi. American dream, ktery nezadržitelně proniká přes západ i do Evropy. Aniž bychom si to uvědomovali, do pár let budeme multikulturně obohacování na pravidelné bázi. Belgie, Francie a Velká Británie už to obohacení prožívají týden co týden. Všichni ti sráči, kteří tohle umožňují nebo dokonce i schvalují, by měly být multikulturně obohacení doprdele bandou multikulturnich kozomrdů. Sráči. Sráči. Sráči.

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Dokonalá satira a slzavá vzpomínka na dobu, kdy USA byla ještě země neomezených možností bavící se černým humorem. Dnes nemyslitelné. Vlastně je zázrak, že Kancl je stále možné v Only Black Lives Matt... pardon, v USA, vysílat. Určitě se ale v brzké době najde spousta pobouřených homosexuálů, transexuálů a mikrovlnek s šesti vagínama, na jejichž popud se seriál stáhne z nabídky.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Neprekonatelny top

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Pokud budu uprimny, tak nikdy jsem se v kine tolik nebavil, tolik jsem neplakal. Zakladem bylo ocekavani podprumerneho bullshitu a z ocekavaneho balastu vylezlo neskutecne vtipne a nevtirave resume. Promite, ja jsem nadsen!

plakát

Stranger Things - Season 2 (2017) (série) 

Nevěřil jsem, ale ano. I já umím dát sci-fi plnej počet. To, co se odehrávalo v posledních dvou dílech, překonalo naprosto vše. Vtahující, strhující! Paráda!

plakát

Hrdinové ohně (2017) 

Odpad, nebo 5 hvězdiček. Nic mezi tím. A zrovna včír jsem měl náladu dobrou. Bavilo mě to. Sedlo to. A brečel jsem.

plakát

Uprchlík (1993) 

Po dlouhé době napínavá záležitost, která nedovolí vydechnout. Vynikající.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Hanks je extratřída! A Eastwood jako režisér se mi taky zamlouvá. Děkuju. Velký zážitek na malém prostoru. Střídmé, přitom bohaté.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Jmeno Channing Tatum v uvodnich titulkach radne vydesi. O to vice potesi, jak stylove ze sceny odejde ;) Behem uvodni hodinky, kdy divky v kine usinaji, se pozvolna rozehraje krasna hra presne mirenych dialogu, ktera graduje v zaverecnych kapitolach, podporena typicky grotesknim pojetim nejdramatictejsich scen. Jsem nadsen. Hvezdicek davam sest! Nebo sedm, za perfektne vytukanou hudbu. Ale co, osm, za tradicne bezkonkurencniho Samuela! :)