Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Hodnoceno po prvních třech sezonách. Califonication jsem měl v podvědomí dlouhou dobu, nicméně jeho sledování jsem neustále odkládal. O to víc jsem byl překvapen hned po pilotním dílu. Jednotlivé epizody jsou výborné, ale výsledný celek všech tří sezon je ještě mnohem lepší. Tím se může pochlubit jen opravdu málokterý seriál. Mimochodem, parádní zakončení třetí serie.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Jednotlivé díly jsou samy o sobě naprosto skvělé. Ale to, co vytvářejí jako celek, to je opravdu mistrovské dílo.

plakát

More Than a Game (2008) 

Byl jsem velice rád, že to nebyl příběh pouze LeBrona Jamese, ale příběh celého týmu. Očekával jsem dokument o zrodu hvězdy, která na sebe upoutala obrovskou pozornost už v tak útlém věku, k mému překvapení The King byl pouze dílek do celé skládačky příběhu. Velice pěkně natočeno.

plakát

Monstrum (2008) 

Parádní a svižný spád plus skvělá atmosféra bořícího se New Yorku dělá z tohodle opravdu výbornou sci-fi jízdu. Forma first-person dokumentu vše akorát krásně podtrhuje a vkládá do dění.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Miluju filmy s rozuzlením tohoto typu v závěru. Úžásný výkon Osmenta. Po celou dobu výborné, na konci ještě lepší. Při závěrečných titulkách jedno dlouhé "wow" a opravdu silný zážitek.

plakát

Slečna zamilovaná (2009) 

Sandra stárne a já očividně s ní. Takřka žádná očekávání byla naplňěna. Když má někdo během celého filmu tendenci hlavní postavu něčím praštit, tak bude něco špatně.

plakát

Avatar (2009) 

Krásné, malebné a líbivé, ale že by mě to nějak nezapomenutelně lízlo, to zase ne :-)

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Z mého pohledu lehce nadprůměr, mělo to pár světlých momentů, zajímavé odkrývání příběhu, ale jinak (bohužel) jsem sem moc nenasmál. Možná jen Hangover nedokázal ukojit moje očekávaní, která se na mě valila ze všech stran, škoda. Nemůžu rozhodně mluvit o zklamání, ale jak se tak říká jazykem teenagerů "bylo to na pohodu".

plakát

Bony a klid (1987) 

V jakožto dospívajícím pubescentovi zanechala ve mně atmosféra doby minulého režimu traumatizující zážitky. :-)

plakát

Samec (2009) 

Líbivé, občas úsměvné s pokusem o pointu. Mně osobně Aston do role opravdu sedl. Na mě to zapůsobilo a svůj účel splnilo, nenudil jsem se...