Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (201)

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Od Zelene mile je toto nejlepsi film ve kterym se objevil Tom Hanks. Perfektni nervydrasajici podivana s podle me necekanym koncem SPOILER : Cekal jsem ze to ta cerna spina odskace komplet ... Zeru ty filmy, kde se obycejni lidi chovaj jako velci hrdinove a potesila obetavost americke armady - nekolik desitek az stovek lidi dela vse, aby jeden clovek zustal na zivu ... Krom T.H. potesili herecke vykony piratu ... Od ted si budu Paula Greengrasse lepe hlidat a Oskara mu ze srdce preju ;-)

plakát

Hostages (2013) (seriál) 

Tak jsem si zase vzpomel na moji srdcovku 24 hodin - hlavne na 1.serii ... Kdo videl, tak pochopi. Kazdopadne jsem pilot shlednul na jeden nadech, ocekavani kvalitniho serialu se (zatim) naplnuje a uz ted cekam na dalsi dil hlavne diky posledni minute (jak je zvykem).

plakát

Traveler (2007) (seriál) 

Tento typ serialu proste a jednoduse miluju a je mi totalne jedno, ze se napady opakujou, protoze vzdycky se i tak objevi neco noveho a osvezujciho. Toto beru spis jako dalsi serii 24 hodin.

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Kvalit Shieldu to sice nedosahuje, ale stale je to vynikajici serial plny dobre napsanych postav a s kvalitnim dejem. Tento serial mi znacne ulehcil tezke obdobi v zivote a take mi dal skvely hudebni zazitek : Lions - Girl from north country ... update po shlednuti 6ti serii : Tak 4. az 6. serie kvalit Shieldu perfektne dosahla a v nekterych epizodach i predcila - perfektni a mnohdy necekany dej, akce, chovani a jednani postav. Libi se, ze skupinka chlapu ma vlastni pravidla, neboji se zaplatit za svoje chyby - hrdy navrat do vlasti, kdyz vedeli, ze jdou brucet a to, ze nikoho nenechaji v prusvihu (Bobby v 1.serii). Je super sledovat serial, ktery porad prekvapuje a oplyva neohranym nametem - ono je nuda pozorovat tajny agenty, policajty a tak serialy jako Lost, Prison break a prave SoA jsou prijemnym osvezenim ... Ano to, ze tento serial ma v podstate jen jednu kladnou postavu beru jako velky klad a vyhodu mezi vsemi ostatnimi serialy - dela to z nej serial prevazne pro chlapske publikum ...

plakát

Sukňa lenže zelená (1988) (TV film) 

Vzpominam si na scenu, kde trenovali strelbu - zamirit, odvratil oblicej smerem od strelby a zmacknout spoust - byl tam pripad, kdy se jedna vojanda do terce netrefila ani jednou ...

plakát

Lví král (1994) 

Everything the light touches is our kingdom ...

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Vypada to, ze mam dalsiho oblibeneho serialoveho hrdinu a zaroven oblibeny serial. Prvni dil byl skvelej od prvni sceny - jak je bezne u mych oblibenych serialu. Rozhodne se nebojim, ze by kvalita sla dolu. Potesily velke mnozstvi kvalitnich postav a hercu ve vedlejsich rolich - Colin Salmon mi tu vynahrazuje posledni RE, kde se skoro vubec neobjevoval, Roger R. Cross a Paul Blackthorne hraly v genialnim 24 hodin. Rozhodne budu pokracovat a jsem opravdu rád, ze se objevil kvalitni serial, ktery mi pomuze zkratit cekani na dalsi dobrodruzstvi Walta Whitea. Go, Oliver, Go. Update po odvysilání epizody s02e17 : Fantastický seriál se suprovými akčními scénami, skvělými herci a překvapivými momenty. Druhá série je čím dál lepší a lepší. Stephen Amell se narodil snad jen pro tuto roli.

plakát

Černý anděl (2000) (seriál) 

Ja serialy tohoto typu proste a jednoduse zeru (Alias ale vice nez toto). Jinak toto ja osobne radim do kategorie nedocenenych serialu.

plakát

My Own Worst Enemy (2008) (seriál) 

Takoveto serialy miluju - akcni drama na pokracovani. Skoda jen, ze opravdu skoncilo v nejlepsim a dalsi dily nebudou ... Skoda