Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (61)

plakát

Kráter (2023) 

Zápletka filmu by se cucla do 20minut. Škoda, že to tak natahovali. Hloupé děti dokážou ukradnout rover bez povšimnutí, ale na výlet si nevezmou dost kyslíku a pak jím ještě plýtvají. Squatting je začne bavit a sentimentem to končí. Divné, zdlouhavé, nudné. Cílová skupina: lidi bez očí a mozku.

plakát

Menu (2022) 

Když rybí hlava navštíví podivnou společnost, může z toho být zajímavý večírek. A nebo ne. Vyšel z toho Přelet nad kukaččím hnízdem od pacienta po lobotomii. A Pohlreich zvrací v koutě. Hawk.

plakát

211: Volání o pomoc (2018) 

Trochu jako lesk a bída kurtizán. Akorát tady to bylo bez lesku a i bez těch kurtizán. Pěkná polízanice s mizernými dialogy.

plakát

Zombieland (2009) 

Od určité doby si při nasednutí do vozu vždy zkontroluji zadní sedačky... :-)

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Docela příjemné překvapení. Inspirace Heat (1995) je z toho cítit na míle daleko. Nemělo to špatnej scénář, ale chybělo tomu vypilovat to napětí. Jinak za mě dobrý.

plakát

La La Land (2016) 

Nebylo to špatný. ---Spoiler allert!-- Ale ukažte mi obyvatele L.A., který bude v dopravní zácpě hopsat a skotačit kolem svého auta, aby si zkrátil chvilku! Já si myslím, že více vypovídající pohled na dopravní zácpu v L.A. je možno vidět v "opening scene" ve Volném pádu.

plakát

Bajkeři (2017) 

Spoiler Allert! Cesta do hlubin cyklistické duše... Jako dobrá chujovina, ale některý hlášky se tvůrcům povedly. "Co je to táborák?" "V hlavě mám jenom výplety." "Došly mi data. To je jako bych byl mrtvej." Připomíná mi to Červený trpaslík: Návrat do reality. Ty 2 hvězdičky jsou za singltrail v Jedovnici. ;-)

plakát

Hráči se smrtí (2017) 

Spoiler allert! Další prznění resuscitace vyzdvihující defibrilaci při asystolii... Bleju i ušima. Tohle amíci prosírají už dlouhou dobu a už mě s tim fakt serou. Zajímavá vizualizace to nezachránila, místy ale dost pokulhávala a ani Ellen Page to nezachránila. Další americká břečka. Nedoporučuji.

plakát

Jurský park (1993) 

Velmi povedený kousek od Spielberga. Na tu dobu nevídaný zážitek. Dodnes obdivuji, jak senzační podívanou divákům do kin připravil! ...Filmu lze vytknout snad jen jedno. V titulcích mělo stát: "Žádný dinosaurus nebyl během natáčení zraněn ani zabit." :-(

plakát

Zabít Gunthera (2017) 

Celý film je v podstatě nuda, dokud se na scéně neukáže Arnold. :-) Jeho převleky jsou senzační, jeho reakce na bandu vrahounů, jak se jej snaží zabít, jsou perfektní. Škoda, že se režie neujal někdo trochu zdatnější a Arnold ve filmu nedostal víc prostoru. Při závěrečném country songu v jeho podání jsem šel do kolen... :-D