Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Biografie (5)

Russell Peters (herec / scenárista / producent)

17.06.2009

Russell Peters, celým jménem Russell Dominic Peters, je kanadskoindický komik a herec, který se narodil Ericu a Maureen Petersovým v Torontu a vyrůstal v Bramptonu, Ontariu v Kanadě. Jeho otec se narodil v městě Mumbai v Indii a pracoval jako federální inspektor. Jeho matka se narodila v Kalkatě v Indii a pracovala v… (více)

Bin Won (herec)

14.12.2008

Je nejmladší z pěti sourozenců. Má jednoho bratra a tři sestry. Je to velice populární herec a je znám takřka po celé Asii.Bin Won měl svůj první televizní debut v roce 1996. Jeho role mladého rebela v drama snímku KKOKJI (2000) ukázala jeho herecký potenciál a začal být uznáván jako talentovaný a nadějný herec. Jeho herecký… (více)

Robert Stadlober (herec / režisér / producent)

06.08.2008

Robert Stadlober se narodil 3. srpna 1982 v Rakousku a zde žil do svých osmi let. Poté co se jeho rodiče rozvedli odstěhoval se s matkou do Berlína. Jako dítě dělal dabéra pro několik filmů a zahrál si také v různých televizních seriálech a filmových rolích. Jeho největší úspěch nastal ve filmu Benjamina Leberta CRAZY (2000),… (více)

Tom Schilling (herec)

06.08.2008

Je jedním z nejvíce talentovaných mladých herců v Německu, ve věku 12 let byl oslovený režisérem Thomasem Heisem a zahrál si v divadelní hře "IM SCHLAGSCHATTEN DES MONDES" Berlínského spolku. V příštích čtyřech letech si Tom zahrál i jiné role. Werner Schroeter ho obsadil do "MONISEUR VERDOUX," Carmen Maja Antoni v "INGWERTOPF"… (více)

Matthias Schweighöfer (herec / režisér / producent)

06.08.2008

Matthias Schweighöfer se narodil ve Východním Německu ve městě Anklam. Vyrůstal v herecké rodině a brzy už také věděl, že jeho kroky budou směřovat před kameru. Jeho rodiče, divadelní herci Gitta Schweighöferová a Michael Schweighöfer, ho často brali na jejich zkoušky a později již na střední škole v Chemnitzi navštěvoval… (více)

Reklama