Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Na doraz (2010) 

Tak toto byla vážně hrůza!! Zhruba od třetí minuty do konce filmu jsem se cítil až fyzicky nepříjemně z toho, jak to bylo trapné a špatné. Poprvé v životě jsem vážně uvažoval o odchodu z kina, ale vydržel jsem, protože "co kdyby se to zlepšilo..." Bohužel, zázrak se nekonal, měl jsem odejít už po trailerech.

plakát

Iron Man (2008) 

Zajímavé, zábavné, leč trochu přehané... MacGyver může být jen jeden. Dost na tom, že dokáže sdílet jedinou planetu s Chuckem Norrisem :-)

plakát

Osvícení (1980) 

Něco tak napínavého jsem si dosud ani neuměl představit. Naprosto dokonalý psycho film! Soundtrack není nejvhodnější volbou na letní grilovačky, či romantické večeře při svíčkách :-)

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) odpad!

Je-li Argentina ochotna produkovat podobné seriály, tak je nedávný státní bankrot jen zaslouženým trestem.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Výborný Jake Gyllenhaal v poutavém a napínavém příběhu o nejodpornějším králíkovi, jakého si jen dokážete představit. Spíš ještě odpornějším :-) Lynchovsky bizarní a silné.

plakát

Moon (2009) 

Velká očekávání, jež bohužel zůstala nenaplněna... Zajímavý nápad využitý ani ne z poloviny, to je Moon. Nelogičnost některých dějových posunů je dost nešťastná a na filmu je tak nejzajímavější první půlhodina, dokud je vše obestřeno alespoň jemnou rouškou tajemství.

plakát

Top Gun (1986) 

Nepříliš zajímavý příběh ze zajímavého prostředí, v němž bohužel Tom Cruise plně ukázal kompletní paletu svého hereckého "umění". Je úsměvné, kolik filmů je schopen "odehrát" s jediným výrazem plaché laně. Glorifikace amerického letectva a návnada strýčka Sama.

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Přirozené herecké talenty, surovost divokého západu, napínavý příběh, dokonalá hudba. Sečteno, podtrženo: Sergio Leone + Ennio Morricone = dokonalý western.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Lehce toporný Aaron Eckhart a nevýrazný Christian Bale. Oba jsou zastíněni úžasným výkonem Heatha Ledgera v životní roli geniálního záporáka Jokera, jež vše zvládá "s úsměvem sobě vlastním".

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Navzdory nelítostnému prostředí věznice s těžkou ostrahou se jedná o jeden z nejmilejších příběhů o přátelství, odhodlání a lidském charakteru. Je to jeden z filmů, který sice znám nazpaměť, ale stejně si ho můžu pouštět znovu a znovu.. krááása!