Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (66)

plakát

Americký gangster (2007) 

Hrozně moc fajn gangsta film, ale něco tomu chybí. S tou "zaručenou" klasikou bych si to ještě rozmyslel.

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Slušná pocta vintage B a C hororům ve staro-novém kabátku. Chvílemi neskutečná jízda, chvílemi neskutečná nuda.

plakát

Horší než smrt (2007) 

Po dlouhé době komedie, která mě hlasitě rozesmála, což se moc často nestává. Po těch american nerd komediích "ze života" příjemná změna. Pokud jste příznivci britského černého humoru, budete spokojeni.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Seriálové překvapení roku, které vás (úspěšně) naučí držet pěsti sériovému vrahovi sériových (i jiných) vrahů. Jo a taky vám dokáže, že ranní rutina je kurevsky nechutná věc.

plakát

Fido (2006) 

Silně nadhodnocené. Před shlédnutím nedoporučuji číst pozitivní a vychvalující recenze - čekal jsem moc a dostal sotva půlku. Jinak Retro stylizace je fajn a Carrie je baba.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Další z řady "New wave" seriálů, točící se tentokrát okolo comixových hrdinů. Celkový dobrý dojem kazí některé charaktery, které jsou oproti ostatním méně zajímavé a nepřesvědčivě zahrané , comixový styl vyprávění také nemusí sednout všem (ne každý je blázen do comicsů) a o sžití s některou z postav také nemůže být řeč. Posečkám, jak se příběh pohne po pauze, vypadá to, že svítá na lepší zítřky.

plakát

My dva a křen (2006) 

Standardní ptákovinka se spoustou "tohle už tu někdy bylo" scén. Naprosto zapomenutelné a ničím neoslovující. A ani Kate Hudson ve spoďárkách či Owen Wilson ala "pitomeček" to nezachrání.

plakát

Pokoj č. 10 (2006) (seriál) 

Velice dobrá minisérie, těžící především z originálního námětu. Ty občas toporné herce a seriálový look překousněte a dostanete velkou dávku kvalitní zábavy a napětí.