Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (92)

plakát

Ve stínu pravdy (2006) 

Tento film mě moc zklamal. Zhruba ve třetíne jsem už věděla, jaká bude poenta a i přesto jsem doufala, že se třeba spletu a nebo že v tom prostě bude ještě něco víc. Ale nebylo! Ani vynikající herecký výkon obou hlavních představitelů nic nezachránil. Škoda

plakát

Rodina cizích (1993) (TV film) 

Jedno z lehce zapomenutelných a ničím nezajímavých rodinných dramat s "úžasným" happyendem.

plakát

Hříšný tanec 2 (2004) 

Velmi slabý odvar prvního dílu. Chybí tomu to krásné napětí a kouzlo. A onen "štěk" Patricka Swayzeho mi taky nepřišel zrovna vhodný. Ale abych jen nehanila a vysvětlila, proč dávám tři hvězdičky - líbila se mi hudba (skvělý soundtrack) a také herecký a taneční výkon Diega Luny. A jak už jsem psala u "Honey", mám prostě slabost pro tyto druhy filmů. Jen doufám, že už nikoho nenapadne natočit třetí díl :)

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Připadá mi, že jediný problém (možná i kouzlo) českých filmů v poslední době je, že si člověk po pár měsících po shlédnutí ani nevybaví děj. Ona ho většina totiž ani nemá. Někdy to filmu uškodí a někdy pomůže. Účastnící zájezdu jsou dalším takovým dílkem, kde vlastně "ani o nic nešlo", ale svůj účel to splnilo. Dvě hodinky vkusného a svěžího humoru v čele s úžasnou Annou Polívkovou stojí (až na pár ne moc scénáristicky vydařených chvil) opravdu za to. 75%

plakát

Rafťáci (2006) 

Celkem pohodová oddychovka, ale Snowborďáci to už nejsou. Vtipné scény jsou většinou opravdu "vtipné", ale už více vyumělkované a více překombinované. A ani hudba už není, co to bývalo. Ale celkově jsem se dobře pobavila, což bylo účelem tvůrců i herců. Třetí díl už snad ale raději ne :)

plakát

Crash (2004) 

Nádherný film složený z několika strhujících příběhů, který ve vás probudí všechny možné emoce. Jedna scéna silnější než druhá a konečný výsledek je dokonalost sama. Jedno z nejlepších dramat, jaké jsem kdy viděla.

plakát

Saw 2 (2005) 

Naprosto šokující! Už to není tak originální jako jednička, ale i tak se ji na plné čáře vyrovná! Napětí po celý film vystřídá šokující a úžasný závěr, takovéhle filmy prostě žeru :)

plakát

Vůně pokušení (1998) (TV film) 

Průměrný krimi thriller s podprůměrnými herci a ubohým scénářem. Nemůžu si pomoct, ale ta divná pachuť německých filmů je pro mě odpuzující a navíc ty hrozné rádobyerotické scény... kdo nemusíte, tak na to nekoukejte :)

plakát

Kameňák 3 (2005) 

Pořád stejná hrůza, jako jednička a dvojka, ale přesto za pár vydařených vtipů dávám jednu hvězdičku (ale trhám si u toho vlasy :o) ) No, chápejtte toto "vysoké" hodnocení jako "odměnu" za všechny díly a vlastně i jako radost z toho, že už nebylo natočeno čtvrté pokračování :o)