Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (654)

joora1 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl možná zajímavý tím nápadem s vtipy, druhý díl už byl trošku(a) bez nápadu a invence a třetí díl je totální propadák.Přišlo mi, že tvůrci nápad, který zase nebyl nijak převratný a stačil sotva na první díl chtěli vyždímat co to jde, ale bohužel na úkor kvality.Třetí Kameňák je opravdu hodně trapný a musel jsem se hodně přemáhat ho dokoukat. ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

No tyvole, Troška, to se teda máš čím chlubit - promiň, že ti tykám a že jsem trošku buranská, ale jak se do lesa volá... jako - hodit do "filmu" kozatou vymatlanou pornoherečku - to je fakt terno... Tak mě napadá jedna malá souvislost - tenhle "film" je asi stejně kvalitní jako politické volební šoty NEI, za kterou ta blbka Buster kandidovala... zvláštní - to je nějaké znamení:-) ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Abyste mě nepovažovali za blbce, tak musím říct, že třetí díl Kameňáku je podle mě nejenom nejlepším dílem série, ale taky se mi nelíbí, že je tu jako třináctý nejhorší film všech dob. Rozhodně si nemyslím, že na vrcholu tohoto žebříčku můžou být zrovna české filmy, protože v Hollywoodu ročně vznikne tolik prasáren, že by se to do tohohle žebříčku ani nevešlo. Tři hvězdičky dávám proto, aby se tenhle film měl šanci vyškrábat se k trochu lepšímu hodnocení... ()

Ithildaria odpad!

všechny recenze uživatele

NECHÁPU, jak mohl ten šašek Troška natočit už třetí pokračování toho nejhoršího, co na české půdě kdy vzniklo. NECHÁPU, jak v tom mohou ti lidi hrát a totálně se při tom znemožnit a nejvíc NECHÁPU, jak se na to může někdo dobrovolně dívat, ještě hůře jít na to dobrovolně do kina.... (o případech, kterým se ta věc líbí radši ani nemluvím). H-N-U-S!! ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Zdejší zvěst, že "K3 má příběh", mě udolala natolik, že jsem se nechal přemluvit nadšenými rodinnými komentáři televizního programu a zhlédl jsem také - abych po "moderních" prostřizích fotbalového zápasu s prostřihy na Moniku Absolonovou, hluboce litoval. Za to, že jsem si trilogii vážně střihnul celou, jsem na sebe asi i trochu hrdý, ale divákův masochismus je to stále stejný. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Pacient nemocnice Uzlíček (Zdeněk Kozák st.) má nad postelí napsané své jméno a pod ním datum narození 1904. V prvním díle však povídal, že bojoval v první světové válce. V té by mu však bylo 10-14 let, což odporuje jeho výpovědi. (ELBobes)
  • Menší roli Helmuta, majitele fotbalového klubu Austria Temelín, si zahrál Pavel Pásek, producent všech filmů ze série Kameňák a kapelník rockové skupiny Walda Gang. (rublik05)
  • Filmování probíhalo v Týně nad Vltavou, na zámku Vráž, v Řitce, soutoku Lužnice s Vltavou a v Praze Slivenci (hřiště). [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama