Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (22)

plakát

Michael Jackson's This Is It (2009) 

Myslím, že MJ chystal pro fanoušky megakoncert, který by neměl nikde obdoby, můžeme vidět, že svou prací žil a že ho bavila, že nenechal nic dělat druhé, ale na všem se nějakým způsobem podílel a dal tomu jiskru, kterou vždy dal i své hudbě v minulosti. Škoda, že se nic z této parády už nikdy konat nebude. Toto je, jak všichni víme, pouze sestřih záznamů ze zkoušek, proto nemůžu film ohodnotit, vždyt toto vzniknout nemělo, vždyť je to prakticky dílo střihače, který nějakým způsobem zpracoval materiál co se povedlo během zkoušek zaznamenat. Jinak jsem samozřejmě z kina odcházel nadšen, poslechl jsem si známé písničky v perfektní kvalitě, mohl jsem vidět mistrovské taneční umění (nutno podotknout, že spolutanečníci byli stejně skvelí, ne-li lepší, přeci jen byli jednou tak mladší :-) ) a divák se dozvěděl něco málo o zákulisí a přípravách na tuto velkolepou show. Nikdy jsem nebyl kdo ví jak velky fanda MJ, ale mrzí mě, že se This is it nepovedlo dotáhnout do podoby LIVE koncertu.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

I'm gonna do one thing and one thing only...reward it by 5 stars. Naprosto paradní hudba, Christoph Waltz zářil v celém filmu snad nejvíc ze všech, hezká kamera a rozdělení do kapitol je možná zvlástní, ale myslím, že díky tomu je děj přehlednější. Určitě pro někoho je film asi až moc ukecanej, ale všichni víme, že Tarantinovy dialogy vždy mají vtipnou pointu. Také se mi líbí, že film není zaměřen na jednu hlavní postavu, ale že každá z postav, která je v příběhu důležitá, má přibližně stejně velký prostor na plátně. Bavil jsem se (zde mohu říct dialogu místo scény) od prvního dialogu až po ten poslední.

plakát

Lví král (1994) 

Kdyz jsem si přibližně začal uvědomovat sám sebe, tak toto šlo do kin, o chvíli později jsem dokonce pochopil co je to televize a jednou k Vánocům jsem toto dostal na VHS a prostě se Lví král stal filmem mého dětství:-)

plakát

Justin Timberlake: Futuresex/Loveshow (2007) (koncert) 

Upřednostňuji úplně jiný hudební styl, ale zde se musí hodnotit celá show jako celek, byla velkolepá, do detailu propracovaná, tanečně skvělá...to celé vás tak nadchne, že zapomenete jaký druh hudby máte nejraději a toto si naplno užijete...i kdyz Timberlaka nemáte moc rádi.

plakát

Zodiac (2007) 

Velmi často mě oslovují filmy podle skutečné události, stejně jako tento. Parádní film se skvěle zachycennou atmosférou 70. let, parádní hudba, herecké výkony (hlavně R. Downey Jr.). Napětí se v průběhu perfektně stupňuje, jen škoda, že je to chvílema trochu zamotané, jsou zde časté časové skoky dopředu a později se film k některým datům vrací, takže to chce dávat pozor.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Ještě než film začal, tak jsem měl hrůzu z jeho stopáže, bál jsem se, že se unudím k smrti, že mě nebude bavit přemýšlet nad složitostí příběhu, na druhou stranu jsem se nesmírně těšil na všude chválený soundtrack a vizuální efekty. Je to spíše politický, než akční snímek, ale když už se dostane na akci, tak je to fakt brutalita, litry krve a neobvyklý a úžasný soundtrack. O příběhu tady nic psát nebudu, musí se to vidět, pouze řeknu že když vás časté kecání neznudí a budete dávat pozor až do konce, tak se vám všechny ty zdánlivě nic nedávající kousíčky příběhu spojí dohromady v jeden celek a myslím, že vás vyvrcholení celkem překvapí a budete rádi, že jste si nenechali během těch necelých třech hodin nic utéct. S hodnocením stále váhám, během projekce jsem chvílema chtěl dát 4* a chvílema 5*

plakát

World Trade Center (2006) 

Velmi zajímavý film o útoku na dvojčata, první půl hodinka má i slušný spád, ale pohužel potom také pád. Jakmile dvojčata spadly, tak sem se začal vážně nudit. Koukat hodinu na dvě postavy jak trpí pod troskami jedné z budov vás s největší pravděpodobností po chvilce omrzí. Nevím zda se to dalo natočit lépe.

plakát

Jak ukrást Bess (2002) 

Celkem stupidní příběh, ale co film rozhodně drží nahoře je způsob jakým je udělaný soundtrack. Někdo si může myslet jestli náhodou nekouká na muzikál.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Jasně, je to celkem kravinka, ale myslím, že děckám se tohle musí strašně líbit. I já sem vydržel až do konce a celkem se bavil a když film opakovali na HBO, tak sem si k němu prostě znovu sednul a vydržel až do konce a bavil se stejně dobře jako poprvé.

plakát

Četník v New Yorku (1965) 

Typičští četníci, bohužel prostředí New Yorku této sérii moc nesedí.