Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Romantický
  • Akční

Oblíbené filmy (6)

Věčný svit neposkvrněné mysli

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004)

Pro někoho možná kontroverzní, těžko uchopitelný film, ale pro mě jakožto hltače (možná) divných filmů, je to jako emocionální exploze. Myšlenková pointa filmu - vymazat si pamět kvůli nevydařené lásce? Koho to kdy nenapadlo! Ale jen v podání Jima Carreyho to vypadá realizovatelně a tak nějak i pochopitelně. Pro mě to byl jeden z jeho nejlepších výkonů a Kate Winslet mu jen sekundovala. Congratulation!

Hledání Země Nezemě

Hledání Země Nezemě (2004)

Film říkající vše, protože co chtít více než moci poznat dva světy prolínající se skrze naši fantazii? Marc Forster si obsazení jak hlavních, tak i vedlejších rolí nemohl vybrat lépe. Johnny Depp a Freddie Highmore patří mé nejfavorizovanější herce i díky Neverlandu. Celková atmosféra filmu se nese v pošetilé a vtipně napínavé náladě, kterou na konci filmu doplnuje prozření Julie Christie.

Užívej si, co to jde

Užívej si, co to jde (2009)

Byla jsem připravena na hořkosladkou, jízlivou, krutou a přitom vtipnou, ironickou a o lásce "něcovypovídající" komedii. Vše splněno a ještě něco navrch. Larry David mě nepřekvapil, ale potěšil. Taky jste ten neštastný typ diváka, který vždy očekává hodně a bojí se zklamání? Tak tady se ta druhá (ošklivější část výroku) nesplní, to Vám garantuji..a pokud by snad někdo měl námitky, bude chyba někde jinde, ne tady.