Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Bod obnovy (2023) 

Tohle se natočilo v roce 2023 v Čechách? Český film možná není ještě úplně ztracený...

plakát

Pozadí událostí (2022) (seriál) 

Ani když přihlédnu k tomu, že to má být nadsázka a komedie mi nejde skousnout ne"herecký" výkon M. Issové. A není to poprvé kdy mám tento stejný pocit z jejího performance (viz. např. Zátopek). Je mi ovšem jasné, že zde mezi odborníky budu s tímto názorem jistě sám, a že mojí jedinou nadějí je poplácání po rameni od Verbala. Naopak mě příjemně překvapila J. Čvančarová, kterou jsem po celou dobu upřímně nesnášel.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Tento film mi svým obsahem přijde příliš temný. Zajímalo by mě, kde jsou aktivisti a bojovníci za rasovou rovnoprávnost ve filmech, mají dovolenou?

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Kdyby to byl "bezny" sci-fi film, mozna bych tomu dal lepsi hodnoceni (65%), ale protoze se jedna o starwars, tak lepsi hodnoceni nez ** dat nemohu. Ze 133 minut se to jako starwars tvari mozna v necele desetině, a to mi prijde sakra malo. Dle marketingove masaze za posledni 3 mesice jsem cekal proste vic.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

prijde to jenom mne, nebo to vidi i ostatni? Zopakovat nam prurez predchozich dilu a nazvat to dalsim novym dilem? Navic s takovym humbukem a denodenim masirovanim fanousku, jak zacina nova saga a jak vsechno bude nove a skvele? Pro me hrozne zklamani. Jak obsahove, tak hlavne co se tyce hlavniho zaporaka...se chudak Anakin musi obracet v hrobe. "SPOILER" --->> Vtipne obsah filmu vystihuje: http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=remakeshit.jpg

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Naprosto zbytecne natahovani ala s3r3m na fanousky, hlavne ze vydelame 2x tolik - bohate by stacil 1 stominutovy film...ale mozna ani to by posledni dil nijak nezachranilo. Mel jsem pocit ze koukam spise na hodne spatnou parodii na horor, nez na fantasy dobrodruzstvi diky kteremu se stal HP takovym fenomenem. Kam se podela pohadkovost, skvele efekty a zabava? Nuda a sed. Pro me velke zklamani.

plakát

Poslední polibek (2006) 

Film ze zivota, uveritelny a k tomu vyborny Zach Braff ... vic takovych !

plakát

Všemocný (2011) 

Po delší době film, který mě po celou dobu trvání nepřestával překvapovat - až na pár malých scénáristických zaváhání . Ale i tak 5

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Velke zklamani, naprosto predvidatelny dej, nedotazene, nedomyslene, ... Klasicka klise, kde temer nemozne veci vychazeji jak po masle a naprosto jednoduche ukony naopak selhavaji. Navic typicky americky happy end, = 25%

plakát

Legenda o slavném návratu (2000) 

Skvely zazitek nejen pro divaky znale golfu...je videt, ze Smith umi nejen na role hlavnich hrdinu zachranujicich svet... Klobouk dolu pred RR, tohle bych od nej proste necekal.