Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (8)

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Přestože tu byli Reno Raines, Kitt, později Rambo a jiní hrdinové, nikdo z nich nikdy nepřekonal Jerryho jako mojí nejoblíbenější seriálovou/filmovou postavu. A proto ani dnes nefandím Tomovi. Protože je Jerry je prostě borec:-)

Odpadlík

Odpadlík (1992)

Když jsem chodil do školky, byl mým životním idolem Kitt. Později se ale na tohle místo dostal Reno, možná proto, že Knight Rider je ještě pitomější. Ale já na odpadlíka nemůžu zanevřít. Nemůžu zanevrřít na Harleye, dlouhé vlasy a indiána s lapačem snů kolem krku. Reno je prostě frajer a Chuck se může jít zahrabati.

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Hlavně nečekejte žádné hodné, moudré a spravedliv krále vládnoucí pro blaho lidu, přívětivé a milé církevní hodnostáře, ani sličné a cudné dámy. Snaha ukázat 16. století se vší špínou a věcmi, které se obvykle v učebnicích nedočteme, snaha o ukázání postav hodnověrně a nejednoznačně. Trošku to přípomíná Herbertovu Dunu, správňáka aby člověk hledal lupou, zatímco o intrikány zakopává na každém rohu. Plusem je rozhodně poměrně vysoká míra přesvědčivosti či naturalističnosti, akorát by serálu neškodilo trochu více spádu a akce. Na druhou stranu, pokud je rozvláčnost jenom důsledkem snahy o vykreslení atmosféry politicky závažných rozhonutí, tak to není zas až tak zlé.