Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (8)

plakát

Vlk viking (2022) 

Filmy o vlkodlacích mám rád, ale tohle se zrovna nepovedlo. Nuda, šeď, nic moc se neděje, když už nějaká akce je, tak nic moc a povětšinou úplně mimo kameru. Digitální vlk asi dobrý, neurazí, nenadchne. Hlavní postava je za mě otravná blbka, který jsem snad i přál, aby to už měla rychle za sebou. Korunu tomu dodal konec, kde si jakýsi starý mentor ze začátku filmu, chvástající se, že o těchto potvorách ví první poslední, myslí, že to stvoření je tak blbý, že se nechá přejet autem. Hm, nenechalo a po zásluze si ho pro něho přišlo a opět tak trochu mimo záběr. Naštěstí není film moc dlouhý, ale i tak to bylo utrpení to dokoukat do konce. Za mě teda ne a du si pustit Vlka s Nicholsonem, abych si spravil chuť.

plakát

Okupace Země: Rainfall (2020) 

Jako jo, srdíčko tam bylo, spousta akce, efekty, bohužel jejich kvalita hodně kolísavá, kdy si divák říká, jestli to netočilo Asylum (netočilo). Autor má nakoukáno a snaží se opisovat od svých úspěšnějších bratříčků. Nicméně herecké výkony jsou tragické, toporné a místy až směšné. Každopádně máme otevřený konec a kupodivu bych si pokračování dal. Tak uvidíme zda někdy vznikne.

plakát

New Game + (2019) (pořad) 

Už jsem myslel, že svoji oblíbenou dvojici (a tým v pozadí) po odchodu z RP neuvidím a byl jsem mile překvapen, když jsem je objevil na seznamu. Zatím po 3 dílech jsem spokojený a budu se těšit na další. Díky moc za skvělou práci!!

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Po rozporuplných reakcích a recenzích jsem šel do kina s mírnou obavou, ale odcházel velmi spokojen. Nevadí, že tu není tolik akce jako v jedničce a spíš se více mluví, když už akce je tak je stylová, nápaditá a zábavná, dialogy sviští a o vtipné repliky není nouze. Co je slabé tak je záporačka, nic proti Julianne, ale nehodila se mi do toho, za mě solidních 80% a film mohu doporučit.

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Tak po zhlédnutí 1. série palec nahoru, příjemné překvapení, skvělý vizuál, pořád se něco dělo. Snad to v dalších sériích (jestli budou) nepokazí.

plakát

Poslední dny na Marsu (2013) 

Trošičku zklamání, čekal jsem od toho víc, už z trailerů se to tvářilo hodně atmosféricky, ale nakonec jsem u tv skoro usínal a poznámka přítelkyně, že to jsou zase zombíci a nic pořádnýho mi taky moc nepomohla:D I tak ale dávám 3 hvězdy, mohlo to být horší.

plakát

The Lords of Salem (2012) 

Vyvržence i oba Halloweens filmy od něho mě fakt bavili a líbili semi. Tady u "Lordů" jsem se neskutečně nudil. Vizuál ještě celkem dobrý, ale celkově dost mdlé a bez šťávy, slabé 2* a snad příští snímek bude stát za to

plakát

Ghost Rider 2 (2011) odpad!

trapná ubohost, která absolutně nedávala smysl, sice jsem viděl už i horší filmy, ale tohle mě prostě dostalo, kam se hrabe jednička, ta byla proti tomuhle ještě v pohodě