Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (147)

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Baví mě, jak si lidi stěžují u filmu s názvem Mission Impossible, že jsou scény přehnané. :-) Každopádně já jsem byla s náloží vymazlených scén, které se střídaly jedna za druhou, nad míru spokojená. Hvězda dolu za na mě asi moc komplikovaný spletenec dějových zvratů a podezřele dlouhých 15 minut :-)

plakát

John Wick 2 (2017) 

Odteď mám panickou hrůzu z tužek...

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Nádhera - je v tom vše co od pohádky očekáváte. Okouzlí i dospěláky :-)

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Z hlediska scénáře naprostý paskvil, příběh stokrát viděný... Ale jako letní výplach mozku s pár super hláškami dobrý :-)

plakát

Ant-Man (2015) 

Problém této komiksovky spočívá v její rozpolcenosti - chvílemi očividná a nutno podotknout povedená parodie/komedie a chvílemi klišé naplněná rádoby vážná podívaná.Vtipné momenty jsem si užila, ale většinu filmu jsem se cítila spíše trapně, že trávím čas sledováním tohoto "dílka".

plakát

Hacker (2015) odpad!

Slovní spojení "špatný scénář" dostalo zcela nový nedozírný význam. Aneb trest filmem...

plakát

Chappie (2015) 

Spousta dobrých nápadů utopených v naprostý slátanině... Nejhorší bylo trio zabijáků/hrdinů/kašparů nebo co to vlastně bylo. Párkrát jsem se ale zasmála, takže za komediální strunu jedna hvězdička.

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) odpad!

Úplně zbytečný a zcela nelogický kousek, který navíc nijak nenavazuje na poměrně zajímavý první díl. Nikdo nevysvětlí důvod a cíl pobytu v labyrintu ani další počínání ZLOSINu. Naopak zde vyvstávají další otázky, které zřejmě také nikdy nebudou zodpovězeny, nejvíc by mě zajímalo z čeho a jak přežívají nakažení lidé? Nabývám dojmu, že sága ani hlubší smysl mít nemá - jde zde především o efekty a jednoduchou popcornovou zábavu.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Film o nedávné finanční krizi, která zasáhla celý svět. Je zde poctivá snaha vysvětli problematiku hypoteční krize v souvislosti se sekuritizací i ratingovými agenturami, lehce se dotýká i vlivu pohybu úrokových sazeb. Je tak kandidátem na komplexní v podstatě dokument (bráno s rezervou) o finanční krizi. Bavilo mě (avšak zcela mi tam nezapadalo - proto o hvězdu dolů) zpracování vysvětlujících vsuvek i děj zaměřený na osoby, které chtěly na prasknutí bubliny vydělat.