Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 651)

plakát

Doktor Mabuse, dobrodruh I. (1922) 

Hroooozně dlouhé, ale dost dobré na to, aby se to zhlédlo....druhá půlka se mi líbila víc než ta první. Každopádně jsem rád, že jsem k tomu dostal odvahu :-)

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Velice zdařilé zpracování a důstojné pokračování kultovního Osvícení (i když mne až tak nevzalo)...prý knížka je 100x lepší :-) Skvělé je hlavně vyobrazení toho, jak hrdinové cestují myslí a jejich souboje. To, že bude McGregor ve své roli skvělý jsem očekával...na místě je však třeba pochválit R. Ferguson a K. Curran. Návrat původní hudby, zvuků, záběrů nebo samotného hotelu je jen třešnička na dortu..ale strašně dobrého dortu.

plakát

Doktor Živago (1965) 

Neodolal jsem a kouknul jsem se na tento tolik vychvalovaný film....ve finále asi jako jo, ale dle mého přehnaně dlouhá stopáž a nemastný neslaný O. Sharif (nerozumím tomu chvalozpěvu na tuto roli), kterého zastiňuje snad každá jiná postava u mne sráží tento film do průměru....jednou asi stačilo.

plakát

Dokud jsme mladí (2014) 

Nudné, ukecané, zbytečné... Příběh o jednom vyloženě nesympatickem vychcánkovi v podání A. Drivera a starších manželích, kteří se lehce zasekli a o jejich pokusu to změnit. Jednu hvězdu dávám za Naomi a její hiphop kreace...

plakát

Dolittle (2020) 

Jednoznačně film pro děti se skvělou animací a dětem přizpůsobenou zábavou a zápletkou...pokud k tomuto snímku přistoupíte s těmito fakty, pak nemůžete být zklamáni a děti nebudou určitě... Moc nechápu místní čsfd intelektuály, kteří si tento film pustí a pak tu píšou nesmysly ve stylu - nemělo to logiku, nebylo to dostatečné vtipné, pointa stála za prd apod. U filmu pro děti to opravdu není to nejdůležitější...pusťte si Nolana a rozumujte u jeho filmů a snímky pro děti nechte bez komentáře..

plakát

Donnie Darko (2001) 

To zase byla darda....totální maglajz film, který nic moc neřeší...spíš nechá spousty nezodpovězených otázek než by něco vysvětloval....ale neskutečně vtáhne. J. Gyllenhaal exceloval....

plakát

Do posledního dechu (2016) 

Neurazí...trošku se to vleče, Ch. Pine je nijaký a co mne nejvíc zaujalo, jak tam v té vodě nebyla nikomu zima :-) Možná až na konci tam bylo pár záběru na promrzlé námořníky, ale během prvních dvou třetin filmu se tam zvesela proháněli po pás ve vodě kolem motorů tankeru a nic... Ale přiznám, že v tom okamžiku, kdy našli co hledali a z těch mega vln, jsem měl opravdu mráz po zádech ...

plakát

Dorian Gray (2009) 

Neurazí, nenadchne...klobouk dolů před C. Firthem a to hlavně v první polovině filmu, kdy je jeho cynismus nádherný...

plakát

Dotek Medúzy (1978) 

Pamatuji si, když jsem tento film viděl poprvé před několika lety a jak mne tento film vyděsil....po letech ve mne vyvolal podobné pocity a to je známka filmu, který si dokáže uchovat svoji kvalitu i po letech....klobouk dolů...výbornej film.