Reklama

Reklama

Dokud jsme mladí

  • USA While We're Young (více)
Trailer 2

Mezigenerační komedie Noaha Baumbacha o stárnutí, ambicích a úspěchu, která je zároveň dojemným portrétem manželství zkoušeného přívalem mládí. (HBO Max)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (58)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NE, MĚLA SI PRAVDU, ON NENÍ ZLO. JE JEN MLADÝ…“ /// Když příběh srovnává „mezi generacema“, je to celkem prdel. (Bejt nudnej pár už taková prdel není, ale čeká to vás, mladý, taky!) Josh hledá ztracenou energii a říkám si, že tohle by jako mohlo bejt ze života, páč … prostě – čeká vás to taky. Bohužel pak to sklouzne někam jinam a přestává to bejt zábava. Joshovi zbyl z krize středního věku jen frajerskej klobouk a že bych jako jásal nad nějakejma myšlenkama – třeba, že není důležitý bejt mladej, ale nebejt lempl…, tak to je fakt terno, hodný dramatickýho herectví Bena Stillera. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Znám odpověď na tuhle otázku: Co se ze mě stane, když budu chodit na hodiny pro batolata? (debil? To taky…) 2.) Bojím se, že přijdou mladí... 3.) Thx za titule „honzavohralik“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, ve kterých bych Bena Stillera viděl nejradši, přeci jen na šaškárny typu Něco na té Mary je (šáškárny v dobrým slova smyslu, tahle komedie určovala mé pozdní dětství, hehe) je Stiller už krapet strarej. Jeden z těch filmů, kdy tak nějak zpomalíte a zamyslíte se kdo, co, kde, kdy... a tak podobně. Moc mě bavila všechna ta pomrknutí na dnes už polozapomenuté VHSky, gramodesky, stolní hry atd., teda ono je to dneska zas hrozně khůl, ale stačí říct, že je vaším snem mít přecpanou poličku vinylama a hned vás ostatní označí za hipstera. Film ani ne tak o tom, jaký to je, když se snažíte být mladší, než ve skutečnosti jste, jako spíš o tom, jaké místo v tom svém životě vlastně zaujímáte. Pokud vás bavil Walter Mitty a jeho tajný život, mohlo by vás zaujmout i tohle. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojicí jsou manželé Josh a Cornelia (Ben Stiller a Naomi Watts), bezdětný pár pracující na dokumentech. Oba pociťují tlak na pořízení si dětí skrze své přátelé Marinu a Fltechera (Maria Dizzia a Adam Horovitz), přestože mají dohodu a namlouvají si, že děti nechtějí. A přesně v tuto pro ně nelehkou dobu jim do života prazvláštní náhodou vstupuje o generaci mladší pár dokumentaristy a jeho manželky, kteří jsou k ještě většímu údivu fanoušky Joshovy práce. Jamie (Adam Driver) i Darby (Amanda Seyfried) si starší pár rychle podmaní a ti si začnou připadat, jako kdyby jim tahle dvojka vlévala do žil novou krev a energii. Tento pocit však netrvá věčně a Josh začne proti Jamiemu chovat podezření. Má strach, že ho chce vyšoupnout z jeho místa na výsluní. Sebrat mu jeho slávu i manželku. A že jejich setkání možná nemuselo být zas tak úplnou náhodou... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zoberte si troch špičkových hercov, pridajte k tomu Drivera, odstráňte humor, hercom prikážte afekt a po zamiešaní dostanete tento film. Komu a čo má tento film dať? Myslím, že našim stredoeurópskym päťdesiatnikom neprinesie novú vzpruhu do života, skôr sa budú pozerať na Stilera s Watts a zamýšľať sa, to takto uvažujú americkí manželia v stredných rokoch? Filmu by tiež prispelo, keby sa tam každých desať minút neblivalo do vedierka – to má byť dokonca akože vtipný moment. Jendu hviezdu za to, že tam pustili 2Paca - Hit 'Em Up. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film, který občas byl ovšem až zbytečně moc filozofický a až nesrozumitelný, s čímž jsem tu a tam měl problém, ale jinak velmi povedené. V tom konce při hádce Joshe a Jamieho jsem čekal nějaké větší vyústění, působilo to strašně dramaticky, ale nakonec jsem byl rád za to jak film vyústil. "Zlo" nemusí být vždy poraženo a nová generace nemusí být vždy pochopena. Mile mě překvapil Ben Stiller, trochu jiná role, než na jaké jsem u něj zvyklý, abych pravdu řekl. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama