Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (27)

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Nádherný, vtipný animák, což pro mě byla samozřejmost, už když jsem viděla trailer. Nečekala jsem, že po mém 1. a 2. oblíbeném dílu by to zkazili.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Popravdě mě dost mrzí, že je tady tento film hodnocen tak, že klesl až na modrou barvu :-( Když jsem odcházela z kina zjistila jsem , že jsem asi polovinu věcí v tom filmu nepochopila. To mě ale vůbec nevadilo! Úžasná kamera, úžasný příběh a herci. Stal se hned po 1. shlédnutí mým nejoblíbenějším filmem. Okamžitě jsem doma šíhla po knížce, kterou mám teď rozetenou. Určitě kdybych ji měla dřív přečtenou, tak bych ten film asi pochopila, ale teprve film mě donutil po ní sáhnout. Doporučuji!!!

plakát

Avatar (2009) 

Skvělý film s výborným dabingem. Mohu jen doporučit :-)

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

Film se mi moc líbil! :-) Splnil mé očekávání. Moc se mi líbila šišlající postava Kamunraha :-D (nebo jak se jmenoval)

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Další výborný pixarovský animák. Můžu jen doporučit, hodně jsem se nasmála, bylo ale vidět, že je tam také mnoho "hořkých" okamžiků, při kterých mi bylo starého pána líto.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Úžasný český sitcom. Sice většina lidí tento sitcom odsuzuje a je pravda, že je spíš pro teenagery, ale i přesto můj názor nic nezmění. Už dlouho jsem se u žádného seriálu takhle nesmála a určitě jediná nejsem. :-)

plakát

Lovecká sezóna 2 (2008) 

Bohužel, jsem dost zklamaná. 1.díl neměl chybu, ale tento příběh opravdu zkazili. I přesto za jelena Eliota dávám 2 hvězdičky a za pěknou grafiku.

plakát

Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 

Tak na tento film jsem se dlouho těšila a bohužel jsem se k němu dostala až teď. Ovšem musím říct, že ti lidé co mi říkali, že 1. díl byl stokrát lepší a tohle byl propadák, neměli rozhodně pravdu! I tady se to hemží vtipnýma scénama a musím říct, že tento film se opět moc povedl. A když jsem vyděla toho hrošího samce, válela jsem se ještě 10 minut smíchy :-D

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Až na Bondovu šéfovou, která mluvila jako kdyby jí chyběly zuby to byl pro mě velký filmová zážitek. Ovšem na 1. díl Casino royale to u mě nemělo, tudíž dávám pouze 4 *.