Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (74)

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Mnohem mnohem lepší než family guy. Tady nejde jen o hromadu poslepovaných gegu v nijakém ději. Americkej táta je podobnější simpsonům ale s černějším humorem.

plakát

Australská apokalypsa (2010) 

Nevypnout televizi mě donutil jen Daniel Jackson. I přes to, že zachránil svět před katastrofou, film samotný se katastrofou stal. Ne ovšem globálních rozměrů jako například některé perly od Asylum.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Pirát Ivan Bartoš nahodil modrý make-up a odskočil od politiky do příliš dlouhé cut-scény ze hry Vodní Svět pro PlayStation 5. Škoda, že mu Cameron za 13 let nestihl napsat scénář, který má hlavu, patu a nějaký vtip. Nebo alespoň nového záporáka. Za mnoho peněz tak vyplodil rodinný film, u kterého se bude nudit celá rodina.

plakát

Blízká setkání třetího druhu (1977) 

Všude jsem četl a slyšel že blízká setkání jsou ten základ Sci-Fi a tak jsem si říkal že to bude parádní podívaná. Ze začátku mě to dokonce bavilo .. světla na nebi .. loď v poušti.. lodě nad silnicí .. hora v obýváku, ale v momentě kdy dochází k "setkání" je to prostě nuda. Orchestrová mluva s lodí a výměna ukradených lidí za nové. Čekal jsem víc, jakože hodně víc.

plakát

Cleveland show (2009) (seriál) odpad!

Hloupé, urážlivé, nevtipné, rasistické a naprosto zbytečné. Vtipy typu mluvící medvěd.. Nechápu co na tom američané vidí.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Neoslní ale ani neurazí. Čarodějův učeň je přesně takový jaký se zdá být, všechno se děje tak jak to člověk čeká a žádný nečekaný zvrat se nekoná po celou dobu filmu. Nicolas Cage tomu dodává štávu. Prostě pohodová skoro dvouhodinová teenagerovská záležitost.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Připravte si alkoholy, jointy či jiné substance a nechte se unášet na vlně vyeskalované debility jako nikdy předtím, protože Marvel vstoupil do světa Braku opravdu velkolepě.. tedy pokud to byl záměr.

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

V prvním díle Jake říká, že vzorec se stále opakuje. Bohužel tak tomu je i v celém seriálu. Každý další díl je jen derivát předchozího. Pokaždé vystoupí nové postavy, které se díky "ovlivnění vyšší silou" nějak dají dohromady. Zrovna tak hlavní postavy si člověka nepodmaní. Kluk který nemluví ani se neusměje, nepříjemná sociální pracovnice a tatík, co vykonává "vyšší vůli" aniž by věděl proč či jak? Navrch autoři vyhrabali učebnici matematiky a nalistovali Fibonacciho spirálu, protože vypadá cool a dá seriálu říz? No opravdu dává, ale jen v reklamě. Dál už je to jen důkaz, že ne všechno co obsahuje magická čísla stojí za to,

plakát

Enderova hra (2013) 

Patřím k těm, jež jsou knihou poznamenáni a celou dobu ve mě hlodala myšlenka: Věděl bych vůbec o čem film je, kdybych jí nečetl? Příběhová kastrace je zde vidět opravdu na každém rohu, od zredukování snad stovky bitev na dvě, až po kompletní vynechání pozemské linie. Postavy si k vám nestihnou najít cestu a tak s nimi můžete v závěru stěží soucítit tak jako v knize. Na druhou stanu, v detailech je film velice přesný, sci-fi scény jsou pěkně natočené a díky tomu je film relativně stravitelný. Pokud se tedy adaptace někomu líbila, určitě doporučuji knihu přečíst.

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Nikterak zajímavá zápletka vs. Úderné tempo, rychlá kola, sem tam nějaký vtip a rocková hudba = 4*.