Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Kdo neskáče, není Čech (2015) (seriál) 

Kladu si otázku, jaké je cílové publikum tohoto seriálu. Fanoušky fotbalu nemůže žánr docusoap moc nadchnout a současně diváci dokumentárních pořadů asi zrovna neholdují fotbalu. Nicméně i přes svou tematiku seriál mohl zaujmout. Bohužel vypadá jako nevydařený pokus o Okresní přebor live a všechno v seriálu, ačkoli se jedná o dokument, působí velmi neautenticky, nepřirozeně a křečovitě. Nemám z něj pocit, že takhle skutečně vypadá zákulisí vesnického fotbalu, nebo že postavy o sobě skutečně něco odhalují. Spíše se neobratně a nepřesvědčivě snaží vytvořit nepříliš pravdivý obrázek o sobě, svých rodinách a svém sportovním koníčku.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Příliš mnoho sentimentu, alkoholu, sexu a zmizelých koní.

plakát

Lehká jako dech (2013) (TV film) 

Překvapivé, jak nudně a tuctově se dá uchopit tak silné téma...

plakát

Bony a klid (1987) 

Dotěrné a otravné, a to extrémně.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Hodně dlouhá, hodně rozpačitá a hodně špatně natočená multireklama. Odhadovaná doba psaní scénáře: 1 h 30 min.

plakát

Školní výlet (2012) odpad!

Kandidát na nejhorší film jaký jsem kdy v životě viděla.

plakát

Sousto (1960) (studentský film) 

Mnohem výmluvnější než drtivá většina filmů s touto tematikou...

plakát

24 (2001) odpad!

Připadalo mi, že ten film trval opravdu 24 hodin. Hrůza po všech stránkách - od hereckých "výkonů" až po hudební doprovod. David Beránek zřejmě zhlédl film Jízda a rozhodl se jej napodobit, zostudit, znevážit či parodovat (to je patrné od první chvíle a hlavně z některých velmi podobných záběrů). Velmi (ne)úspěšně.

plakát

Choking Hazard (2004) 

Když jsem se na tento film dívala poprvé, zpočátku jsem doslova koukala s otevřenou pusou. Dagmar Patrasová, pohádková princezna, kterou jsem zbožňovala celým svým dětským srdcem, v roli nelítostného zabijáka zombie mě vážně dostala. Po dlouhé době jsem se pořádně zasmála. Je to bezkonkurenčně nejšílenější česká komedie všech dob.

plakát

Křišťálek meč (2007) (TV film) 

Jednu hvězdičku dávám pouze za herecké obsazení, celý příběh je střelený. Děj se dostane do jakési šílené zápletky, kterou vyřeší vrácení křišťálu do meče. Všem se najednou díky tomu vrátí paměť a pohádkový happy end vyvrcholí tím, že Johanka s Jakubem kouzelný křišťál opět vyjmou z meče a zahodí. Vyústění pohádky je pomatené a nelogické. Scéna, kdy Johanka probodla Jakuba obrovskými dřevěnými vidlemi a způsobila mu tak nebezpečné krvácení, vypadala spíše jako nepovedená parodie...a stejně tak celý film.