Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (493)

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Skvost. Jedním slovem skvost! Naďa Konvalinková přepůvabná, Michal Dočolomanský v nejlepší formě, božský komisař Ledvina pana Hrušínského a geniální padouch Miloše Kopeckého., Fantastická parodie, která baví stále a pořád. Nick: "Jak primitivní." Baron: "A jak účinné." NIck: "Dar přítele Lasera." Ledvina: "Dar přítele Messera." :-D

plakát

Agatha a prokletí bohyně Ištar (2019) (TV film) 

Celkem nuda. Tedy alespoň mně to nic neřeklo. Mám ráda Agathu a prostředí archeologických vykopávek. Takže sázka na jistotu, říkala jsem si. A ani jsem se nedodívala do konce, bylo mi úplně jedno, jak to dopadne.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Němý svědek (1996) (epizoda) 

Zase jeden výborný díl a 5. hvězdička za foxterora monsieura Boba. :-) Udivuje mě, že jsem tento díl opravdu viděla dnes poprvé, protože Hercula miluju, ale je to tak. Ten pejsan byl neskutečně roztomilý a jako dvojka s Herculem Poirotem byli prostě nej. K tomu ještě bláznivé duchařské sestry, pro mě nečekané rozuzlení a absolutně perfektní závěr se špringršpanělem Albertem dává dohromady skvělý díl.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Vražda v Orient expresu (2010) (epizoda) 

Před 14 dny jsem viděla verzi s Albertem Finneyem. To byl klasický Poirot, tak jak ho znám - prostě příjemná detektivka podle paní Agáty. Tohle byl dokonalý, temný, netypický Poirot, na němž klasický byl vynikající David Suchet. A snad poprvé u Poirota mi skoro běhal mráz po zádech při závěrečných 20 minutách. Za mě to je bez jakéhokoli rozmýšlení pět hvězdiček.

plakát

Agent v sukni 2 (2006) 

Bavila jsem se. Možná za to může vynikající červené víno, radost z toho, že jsem si včera koupila plesové šaty, které mi dost sluší a taky to, že jsem po týdnu unavená a mám náladu na zábavu bez přemýšlení, ale Bábina mě prostě docela bavila :-). takže tři hvězdičky.

plakát

Air America (1990) 

Zábavné, tak akorát na pohodové nedělní odpoledne. Pánové Gibson a Downey jsou fajn dvojka :-).

plakát

Albatros (2020) (seriál) 

Nevím, kdo k tomuhle mohl napsat, že je to komedie. Já jsem se během dvou dílů nezasmála snad ani jednou, zato jsem hodně vnímala, jak těžké to pro ně je a určitě se budu dívat dál. Zajímavý seriál, to rozhodně. Vlastně ne, zasmála jsem se na konci druhého dílu u konverzace Rafa s Arthurem.  Ale i to bylo spíš trochu smutné.