Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Nadine (2007) 

Jednoduchá zápletka podaná docela složitě pomocí flashbacků. Možná jsem moc mladá na plný vcítění se do hlavní hrdinky, ještě mi tak nahlas neřvou biologický hodiny - líbila se mi intimita a věrný zachycení psychologie, jenže naplno soucítit s egoistkou, co se v tom vlastní vinou deset let motá? To tak úplně nejde. Hudbou a kamerou hodně připomíná Skafandr a motýl, proto body k dobru! I když Nadine je jen taková light verze. Nezapomenutelná scéna: Hledání na pláži.

plakát

Max Payne (2008) 

Hrozně dlouhá pitomost, která není ani akční melou, ani detektivkou. A Wahlberg je legrační. Say hi to your mother! :o) Nezapomenutelná scéna: Halucinace pod drogama. Jediná záchrana od odpadu.

plakát

Oko dravce (2008) 

Dala jsem si dvojprogram a možná kvůli tomu, že to bylo krátce po jiným (lepším) filmu, mi ty blbosti a nelogičnosti moc nevoněly. Vím, že je to oddych, ale tolik kravin v jednom filmu... hmm... jako by mi do hlavy hučela trumpeta u každý zvrácený scenáristický kličky. Shia je ale sladkej a celej film letěl kupředu jak mejdlo na mokrý podlaze. A potěšila mě i role pro Rosarii Dawson. Nezapomenutelná scéna: Jeřáby na vrakovišti.

plakát

Ukrutně šťastni (2008) 

Dánsko nezklamalo! A já se zase jednou v kině náramně pobavila. Chvíli napětím, chvíli smíchem, chvíli nejistotou jestli se chechtat nebo držet tomu mimoňovi palce. A ten konec! Nezapomenutelná scéna: Nehoda v posteli.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Hnus co mi dokázal znechutit i milovanou Juno. Nezapomenutelná scéna: Pánvičková parodie na Monstrum. Blééé.

plakát

Samurai Girl (2008) (seriál) 

Proklatě nudná minisérie, u který se nedá ztotožnit ani s tou mladou kočkou. Ztráta času i pro samuraje, japanology a vlastně kohokoliv (a v dalších dílech se to fakt nezlepší - ruce pryč!). Nezapomenutelná scéna: Pád ze skály. Jako COŽE???

plakát

Kmotr (1972) 

Pravidelný vítěz nejrůznějších žebříčků o nejlepší film všech dob. Docela mu jeho úspěch závidim, ale rozhodně se mu nedivim :o) Když jeden americkej film, tak Kmotr. Když Kmotr, tak první díl. Nezapomenutelná scéna: Dveře se zavírají a Don Corleone úřaduje.

plakát

Blonďatá a blonďatější (2007) odpad!

Urážka všech blondýnek a pravděpodobně nejblbější film všech dob. Tímto děkuji Rosťovi za zkažený večer. Vyhrát sázku o to, že existuje větší blaf než Pravá blondýnka 2, se dá i humánnějším způsobem! :o)) Nezapomenutelná scéna: Nejde vybrat jednu. Kompletně všechno! A je mi líto Denise Richards.

plakát

Patriot (2000) 

Emmerichovy megabláboly mi nikdy nepřinášely velkou radost. Ale co to? Patos až na kost. A dost! Nezapomenutelná scéna: Vybití rudokabátníků, jediná slušná scéna téhle krávoviny.

plakát

Tenkrát v Mexiku (2003) 

Velká škoda, že tomu v půlce spadne řetěz. A že oslepeý Johnny je nakonec zajímavější než Antonio. Nezapomenutelná scéna: Útěk v řetězech.