Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (20)

plakát

Požáry (2010) 

Dávám sice dvě hvězdičky, ale ten film je dobrý. Jedná se opravdu o hodně silné téma, které je v arabském světě i v dnešní době velmi aktuální. Je to také opět skvěle zamotané a až do posledních minut filmu netušíte co a jak ( toto Villeneuve opravdu umí). Hvězdičky jsem ubral kvůli cca první hodině filmu, kde se toho moc neděje a úplný začátek i docela nudí. Rozjezd filmu je opravdu pomalý. Naopak na konci je toho na nás nahrnuto spousta :) Z tohoto důvodu tento film již asi nepotřebuji znovu vidět. Ale za alespoň jedno shlédnutí určitě stojí!

plakát

Revival (2013) 

Velice uvolňující komedie. Po dlouhé době česká komedie, u které se opravdu zasmějete. Staří dobří herci předvedli skvělé komické výkony. Na letní pohodičku ideální volba.

plakát

Saw 3D (2010) 

Stejně jako již pár předešlých dílů je tento film založen na brutalitě, co nejvíce drsných a krvavých efektů. Děj silně postrádá pointu a ten závěr celé série je opravdu trapný. Paradoxně, tohle všechno mi v tomto filmu přijde komické, že se u něj více pobavím než znechutím.

plakát

Zabij mě něžně (2002) 

Film, který by nemusel být špatný, nebýt klasicky předpovídatelného konce. Herecké výkony sice také nepatří mezi skvost, ale dají se u takového filmu pochopit. Půlka filmu je v podstatě o různých sexuálních praktikách, ale poté začíná být film celkem zajímavý, bohužel konec to opět zkazí.

plakát

A-Team XXX: A Parody, The (2010) odpad!

Je to něco jiného než klasické péčko. Je to vtipný (a tak to má i být), ale kromě Bree jsou ostatní "herečky" dost o ničem. Ani hezké moc nejsou. A to umělé hekání? To přece není reálný. A to kecání by si taky mohli nechat na nesexový pasáže :))) A Randy Spears má opravdu fakt dlouhýho leguána :D

plakát

Krev na křídlech (2010) 

2 hvězdičky tomuhle braku dávám pouze kvůli Megan. Kvůli herectví ne, ale aspoň se na ní moc hezky kouká. To je asi tak jediný plus. Ani Bill Murray mi tu nepřišel ve formě. Erotická scéna Megan a Mickeyho, kdy jí pořád hladil po křídlech mi přišla i docela úchylná :))

plakát

Neznámý (2011) 

Tento film je poměrně dobře zpracován. Ale myšlenka je s minimálními změnami shodná s Bournem. Takže je to v podstatě jinak zpracovaný Bourne. Zabiják, který ztratil paměť a neví, kdo je. Během filmu roztajňuje tajenky až vše nakonec zjistí. Rozdíl je také v tom, že je celý děj vměstnán do 113 minut, takže to ani není tak promakané jako Bourneouva trilogie. Film se mi celkem líbil, ale na Bourneovo trilogii to prostě nemá :)

plakát

Mamas & Papas (2010) 

Dávám hvězdičku za dobře zvolené téma. Téma rodičovství a mít dítě či nemít, nemoct mít dítě apod. bylo, je a bude velice aktuální. Bohužel samotné filmové zpracování je hrůzostrašné. Přes hodinu a třičtvrtě obrovské nudy. Herecké výkony také nepatří mezi špičku české kinematografie a ani se vůbec nebudu zmiňovat o naprosto stupidním scénaři.

plakát

Já, padouch (2010) 

2 hvězdičky dávám pro roztomilost a vtipnost pomocníků. Jinak mě tenhle kreslený film moc nezaujal. Děj mi přijde, že neexistuje, splácané scény dohromady a prvních 20 minut jsem se docela i nudil.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Dané téma se mi velice líbí a myslím si,že z tohoto důvodu měl tento film veliký potenciál. Jenže u toho to taky zůstalo. Samotné zpracování mi totiž přišlo při nejmenším pokulhávající. Ani ne herci, kteří svými výkony určitě nezklamali. Spíš režisérská a scénársitická práce. Často necitlivě useknuté scény, které jsou tím pádem nedořešené. Během filmu jsem si několikrát pokládal otázky, co, kde, jak a proč? Bohužel jsem se většinou odpovědi nedočkal. Proto dávám 3 hvězdičky, ikdyž bych velice rád dal víc.