Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (368)

plakát

Život je život (2015) 

Co to tady dělám??? Mačkám čtyři hvězdičky, jsem se už snad totálně zbláznila? No, ale průměr tři to není, dvě jsou málo, tak je pak jasné, že čtyři. Jsem zapnula TV a tam nějaká neplánovaná "píp..." A já se celkem slušně zadívala. Celkem psycho, ale bavilo mě to... i s těma snovýma rovinama. Trochu bizarre, ale to mám ráda. Ke konci mě už snový i nesnový pozice zase až tak nebavily, happy-end, ale i to je možná život. Pro mne osobně celkem povedené české dílko a zcela nečekaně. Tak díky, bylo to milé a nečekané překvapení.

plakát

Dokonalá skrýš (2012) 

"Máš signál?" U pevný linky??? No, panečku!!! Spíš se bavím, než aby mne to bavilo. A maník z managamentu se najednou stane akčním hrdinou... Aha, asi to nakoukal v seriálu nebo si o tom přečetl článek.

plakát

Život ve hvězdách (2018) (pořad) 

Nikdy jsem se na to nedívala, až teď, v době koronarovité... Občas se sejdou relace celkem slušné i zajímavě informativní. V dnešní pandemické době zajímavější, než kdy jindy. Příklad dnešní pan Prymula. Ta reportáž mi celkem udělala radost. Je to straně sympatický a milý pán, který má hlavu na svém místě. Myslím, že v dnešní době se ten prázdný svět "šoubizu" trochu málo obohatil. Možná se obohatil i víc. Nikdy jsem se na tento pořed nedívala, ale teď se tam přemete i pár zajímavých infos.

plakát

Spolu z domu (2020) (pořad) odpad!

Dva díly a ustřiženo. Minimálně Nova pochopila, že tudy opravdu cesta karanténou nevede.

plakát

Ulice v karanténě (2020) (TV film) odpad!

Co to bylo toto??? Nejsem "sledovatel" tohoto seriálu, ale i kdybych snad zvláštním nedopatřením byla, tak tenhle díl by zabil všechny mé iluze. Dvojnásobně jsem netušila, která bije. Neznám děj, neznám vztahy, osoby... Ale tak blbý nápad! Navíc s rouškami ve společné domácnosti!!! V hlavním vysílacím čase! To snad ani není potřeba...

plakát

Minuta po minutě (2019) 

Nevydržitelné! Ale do koše bych to úplně nehodila. Tam patří jiné věci.

plakát

Vysoká hra (2020) (TV film) 

"rakovnik" skoro přesně vyjádřil můj názor a pocity... Co víc k tomu dodat?

plakát

Mlha (1980) 

Tak, kde začít. Vím, že za mlhou hustou tam , že by se dala krájet, se ukrývá něco hodně moc nebezpečného, snad i špatně uchopitelného, z čehož jde celkem i strach. Já nejsem hororová, ale v tomto filmu na mě působí jakýsi nehmatatelný strach, takový slušný horůrek. Asi to bude i rokem natočení. Shrnutí je pro mne nový pohled na jistou formu hororu, která se ale velmi působivá. Atmosféra v celém filmu není nic moc příjemného. PS: Původní a dost dobrý dabing ČT 1986.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

Když se to vezme s humorem a velkou nadsázkou, tak je to občas i dost vtipné. Ale na to musí být nálada. Když na to není nálada, tak je to fakt nekoukatelné.