Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (368)

plakát

Stalo se (2008) 

Oh, pardón!!! Omlouvám se za neznalost před zhlédnutím, ale tohe je fakt Shyamalan? OMG!!! Ničím mě to nenadchlo. Mám se někde lekat? Oooops, tak padají lidi... Mark Wahlberg je celkem dost věrohodný, ale to tak trochu nestačí. Působí to na mě celkově hloupě a prázdně. I když se to snaží tvářit naprosto naopak... PS: Podruhé zhlédnuto v červenci 2020, takže vnímáno z úplně jiného pohledu... si říkám, aby se Nestalo se. "Nákaza" by mi dřív taky přišla drobet absurdní a pak jsem na to koukala a viděla realitu, zhmotněný zlý sen a černá můra dohromady. V tu chvíli se to prostě dělo v reálu!!! Takže momentálně, když se zvedne vítr, trochu bystřím...

plakát

TGM: Talkshow Geni a Míši (2014) (pořad) odpad!

První díl - zatím nehodnotím. Nicméně amatérismus moderátorů mě upřímně překvapuje. Zatím jsem celkem zklamaná. Nejvtipnější z toho vychází pan režisér. Závěr megatrapný. PS: Dál jsem dala ještě tři díly, ale jak mám tuhle trojku ráda, tak prostě víc už jsem nezvládla. Pánové omlouvám se, ale i koš přece něco potřebuje. Jinak by se v mém případě cítil tak trochu poloprázdný. Hned tak něco do odpadu vskutku neházím!

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Tak já jsem si na tento seriál netroufla, zprostředkovaně mám od rodičů, že to testovali... a že příšerný, prázdný, o ničem. A nikdy více! Hvězdně nehodnotím, když jsem neviděla a asi ani neuvidím.

plakát

„Pane, vy jste vdova!“ (1970) 

Vynikající Janžurová a mile neblbě připitoměle bláznivý film. "Abych z vás neudělal nezaměstnaného."

plakát

Rosamunde Pilcher - Zahrada rajských pokušení (2013) (epizoda) odpad!

To si zase madam Rosamunde a ZDF pořádně "zaperlily". To opravdu nešlo! Všechno špatně...!!! K nevydržení...!!! Než jsem to stačila napsat, objevil se tu najednou první a dosud jediný komentář (a to hned pětihvězdičkový), který nelze přehlédnout. Vždycky hledám na filmech to lepší, takže hledám i maličkosti na hvězdičky. Ale tady jsem přehazovala vidlema pořád dokola a fakt nic. Rozhodně nedávám odpad z principu!!!!!

plakát

Zimní příběh (2014) 

A jé! Na tenhle film jsem po dlouhé době svojí nepřítomnosti v kině chtěla zajít. Naštěstí nevyšlo. Škoda peněz za vstupenku. A to jsem se na něj tak fakt těšila. Že neuvidím to, co se v trailerech nabízí, mi bylo jasné. Pak jsem to snížila ještě o stupínek...To když pár kamarádek říkalo, že čekalo něco úplně jiného, ale že se jim to líbilo... Též jsem čekala něco jiného, i když jsem bílého koně a posun v době měla v patrnosti. Nicméně ve mně všechno křičí..., co to jako mělo být?! Na dvě hlavy postavené a celé to dvakrát přetažené. Pohádka? Mystery? Colin výborný, totál záporný Crowe výborný... Ale pak bílý kůň zamává křídlama a odletí... a ta žáře... Ne!Ne!

plakát

Pípšoubazar (2005) (pořad) 

Aaaaach!!! Izer býval velice vtipný.... I jsem se fakt zasmála. Tohle mi přijde velice ubohé. Sem tam se člověk chechtne, ale jinak to řve.... Proooooč takhle????!!!! Ten pán jakoby ztratil lehkost svého bývalého humoru...

plakát

Volání Afriky (2012) (TV film) 

Německá romantika jak "sviň". Německá romantická klasika, která nic nového nepřinese, ani přinést nemůže. Prostě tam chybí nějaké potřebné buňky. Jediný komentář tady, který si nejde nepřečíst. Naprosto souhlasím: "Raději hrajte fotbal, sousedé, tohle vám nejde...". Přesné a výstižné. Naprosto předvídatelný děj včetně konce. I to pozastavení hlavních hrdinů v závěru, než si ON a ONA nakonec padnou do nářučí a žili spolu šťastně až do smrti. Ani na rádoby úchvatné záběry na Afriku (byly to prostě jen záběry, nic oslnivého) mě fakt nedostali. Ale nic jiného jsem nečekala. Nicméně sedět u toho a nic nedělat, tak se každopádně zblázním. Jedna hvězdička za snahu.

plakát

Rodinné dědictví (2011) (TV film) 

Naprostá klasika německého romantického filmu. Nemastné, neslané... spíše přeslazené. Exteriéry kouzelné, herci toporní, děj totálně předvídatelný, v podstatě pitomý. Film splnil na stopro mé očekávání. Rovnou říkám, že bych si tohle nikdy nepustila, kdyby v telce běželo něco lepšího jako pozadí k mému večernímu "klikání". Nicméně to nefungovalo ani jako pozadí. Prostě nestojí to za to ztrácet s tímto filmem jakýkoli čas.

plakát

Přešlapy (2009) (seriál) odpad!

No to snad ne!!!! Úporná snaha o... něco!!! Výsledek se opravdu nedá. Celkově je to tak toporné, až mě to udivuje. A udivuje mě, že mě to vůbec tak udivuje.