Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show Zdeňka Izera, která navazuje na úspěšnou bazarovou řadu. Tentokrát se však bude odehrávat v lehce erotickém tónu. Páteř pořadu totiž tvoří vtipné skryté kamery a skeče na dané téma. Opět uvidíte inženýra Freunda, tentokrát ve zcela nové roli; se svými sexuálními problémy se budete moci obrátit na fundovanou "tetu Dolly". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Filipus Muff odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád vulgární komentáře, ale tohle je fakt největší kundovina ze všech kundovin. 50% každé epizody tvoří skryté kamery, které vyzoomovávaj výstřihy a celý to doprovázej záběry ze studia o velikosti Chapeau Rounge, kde Izér nahazuje jeden zoufalostní vtip za druhym... Strašný muka tenhle pořad... ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Pozdní Izerův tv pořad, který kombinoval talkshow, hrané scénky alá televarieté a skrytou kameru s erotickým podtextem. První dvě byly originál české v Izerově režii, ikdyž už to bylo v době, kdy byl s humorem za zenitem a skrytá rádoby erotikou načichlá skrytá kamera byla nějaká převzatá věc ze zahraničí a musím říct, že v drtivé většině těžce nezábavná a hlavně působící nahraně. ()

Crash master 

všechny recenze uživatele

Tretí bazar, s ktorým prišiel Zdeněk Izer na obrazovky Primy bol Pípšoubazar. Opäť sa jedná o to isté, to znamená dve scénky s hosťami, následne krátky rozhovor, medzi to nejaké pravidelné rubriky a samozrejme videovsuvky ako výplň. Tentokrát to bola skrytá kamera s poväčšinou erotickými témami. Neviem, odkiaľ tieto materiály Prima zobrala, každopádne tým zbytočne naťahovala program, a radšej by som bol za nejaký ten skeč priamo od Zdeňka.. Z Pípšoubazaru pochádzajú napr. tieto scénky: Moderátor v rádiu (Izer predbehol dobu, kde moderoval v hudobnej stanici pre seniorov, dnes sa to dotiahlo do dokonalosti, a stala sa z toho až televízia), Skoky na lyžiach, Automat... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama