Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show Zdeňka Izera, která navazuje na úspěšnou bazarovou řadu. Tentokrát se však bude odehrávat v lehce erotickém tónu. Páteř pořadu totiž tvoří vtipné skryté kamery a skeče na dané téma. Opět uvidíte inženýra Freunda, tentokrát ve zcela nové roli; se svými sexuálními problémy se budete moci obrátit na fundovanou "tetu Dolly". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Crash master 

všechny recenze uživatele

Tretí bazar, s ktorým prišiel Zdeněk Izer na obrazovky Primy bol Pípšoubazar. Opäť sa jedná o to isté, to znamená dve scénky s hosťami, následne krátky rozhovor, medzi to nejaké pravidelné rubriky a samozrejme videovsuvky ako výplň. Tentokrát to bola skrytá kamera s poväčšinou erotickými témami. Neviem, odkiaľ tieto materiály Prima zobrala, každopádne tým zbytočne naťahovala program, a radšej by som bol za nejaký ten skeč priamo od Zdeňka.. Z Pípšoubazaru pochádzajú napr. tieto scénky: Moderátor v rádiu (Izer predbehol dobu, kde moderoval v hudobnej stanici pre seniorov, dnes sa to dotiahlo do dokonalosti, a stala sa z toho až televízia), Skoky na lyžiach, Automat... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pozdní Izerův tv pořad, který kombinoval talkshow, hrané scénky alá televarieté a skrytou kameru s erotickým podtextem. První dvě byly originál české v Izerově režii, ikdyž už to bylo v době, kdy byl s humorem za zenitem a skrytá rádoby erotikou načichlá skrytá kamera byla nějaká převzatá věc ze zahraničí a musím říct, že v drtivé většině těžce nezábavná a hlavně působící nahraně. ()

Reklama

Filipus Muff odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád vulgární komentáře, ale tohle je fakt největší kundovina ze všech kundovin. 50% každé epizody tvoří skryté kamery, které vyzoomovávaj výstřihy a celý to doprovázej záběry ze studia o velikosti Chapeau Rounge, kde Izér nahazuje jeden zoufalostní vtip za druhym... Strašný muka tenhle pořad... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama