Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Osudný flirt (2007) (TV film) 

Tento film by byl fajn, kdyby byl vytvořen v projektu integrace mentálně retardovaných do společnosti. Jinak vraha jsme se ženou tipli docela brzo a vzhledem k ostatním postavám ve filmu jsme jeho motivaci naprosto chápali a činy schvalovali.

plakát

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) odpad!

Hodnotit na základě posledních pár desítek minut není fér, ale i tak dávám odpad. Např. oblíbená figurka "bláznivého černocha, který nakonec vše zachrání" byla nesnesitelná a lze ji brát za metaforu celého tohoto "filmu"...

plakát

Sousedské peklo (2006) (TV film) 

Rodině nejnesympatičtějších hňupů v dějinách světové kinematografie jsem přál jen to nejhorší, k čemuž bohužel nedošlo. Předvídatelné, nenápadité, neuvěřitelné. Těsně nad odpadem...

plakát

Věž (1993) (TV film) odpad!

Horor? LOL :-)

plakát

Kill Bill 2 (2004) 

Prázdný, zbytečný, hnusný, "nemorální" film... amorálně narcistně nekrofilní kýč...

plakát

Kill Bill (2003) 

Zbytečný, pubertální film. Největší zklamání v dějinách kinematografie od dob Matrixu 2.

plakát

Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy (2004) 

Jak je zcela volný vztah tohoto dílu k jedničce, tak je zcela volný vztah jednotlivých částí scénáře k sobě navzájem. Nekoherentní příběh s těžko prohlédnutelnými motivacemi, rádobymystické obrazy, tlačení na "atmosférickou" pilu, jehož výsledkem je sebeparodie, komicky protiněmecké ladění, supermniši s vlastnostmi jako z 36 komnat šaolinu, další "expertka" s doktorátem z religionistiky a přehledem v oboru jako u absolventa odborného učiliště, pseudokřesťanská pseudomystika. Zmatený a úpadkový popkulturní mišmaš. Sto minut života lze investovat lépe - místo sledování tohoto filmu raději zavolejte kamarádům, jděte se projít či dělejte cokoli jiného.

plakát

Třicet případů majora Zemana (1974) (seriál) odpad!

Opravdu nechutné překrucování historie, cynický výsměch obětem komunismu, navíc řemeslně docela slaboučké. Odporná přehlídka a glorifikace papalášů, apoteóza (původců) snad nejhoršího relativního úpadku naší země v dějinách. Zlý odpad! P.S. Studna je možná v některých aspekteh zábava, ale i tento díl je zideologizované svinstvo.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Hvězdy dolů za poslední série. Z původně subverzivního počinu se Simpsonovi stali vzorovými "budovateli státu". Z rodiny, která řešila existeční problémy, se stali lidé, kteří nemají opravdové potíže, zato ale dost peněz, aby mohli realizovat, na co pomyslí. Z "Homolkových" a "nastaveného zracadla"se tato rodina stala sebeuspokojenou partou a seriál sám ztratil jakékoli ambice. Poslední série jsou na rozdíl od počátečních (které kvalitu měly a byl jsem z nich nadšen) překombinované, nepravděpodobné, nerealistické a proto nezajímavé. Prostě se ze mě mluví zklamaná láska:-)