Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (247)

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

"Krásná práce!" :-)) Ale vážně.. bylo to naprosto náhodné kliknutí myši, ze kterého se vynořilo něco natolik příjemného, že se mi ani věřit nechtělo.. svět právníků pravých a nepravých (pardon: nepravého), svět šéfů skvělých a slizkých (sorry, Louis!), svět, který hned od úvodní znělky zaujme a pohltí a hlavně.. pobaví a nadchne.. což se mi podařilo okamžitě s prvním dílem a prozatím v tomto smyslu beze změny.. moje srdce zaplesalo :-)). Tak jen mi koukejte chvilku vydržet!!!

plakát

Kristova léta, dámy... (2003) (TV film) 

Já si nemůžu pomoct, mně se prostě podobné dokumenty moc líbí .. basta, tečka, za mě dobrý! :)

plakát

Láááska! (1978) 

Vztahový trojúhelník sice neobvyklý, ale TAK tragický konec jsem jim tedy rozhodně nepřála .. Pavlíku! Petříku! :) A Miroslav Horníček co vypravěč = skvělé! Jen to nemůžu nikde najít :)

plakát

Láska na inzerát (2005) 

Diane Lane krásně sympatická a ačkoliv nejde o žádný filmový klenot, a proč by jím taky každý film měl být?, vždycky se k němu ráda vrátím. Pohodička veliká a úsměv na tváři. A mít ho ve tváři je hodně fajn..

plakát

Lásky čas (2013) 

Kdyby jen kvůli scéně ve tmě v restauraci zkraje filmu.. ale taky kvůli Billu Nighymu.. a potom ještě.. Ale teď honem honem do skříně a zatnout pěsti! Nebo ne?

plakát

Laurel Canyon (2002) 

Střet povah a životních postojů, nudy, která nudná být nemusí, živelnosti a 'rockové' svobody, která může pěkně rozčísnout tu hladinu poklidu, takže až přejíst se může, přidáš-li si, ale tak to prostě občas chodí, a Kate Beckinsale a Frances McDormand, které jsou obě výborné. Jo!

plakát

Lekce neslušného chování (2008) 

A zase je tu ta "stará dobrá Anglie"... co nechce se nechat zneuctít. Američankou jednou :-) "Usmíváš se, Jime!" "Bože, odpusť, asi zafoukal vítr..." (český překlad se občas od originálu odlišuje, ale tak to bývá). Bavila jsem se parádně a doporučit musím :-)