Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (247)

plakát

The Cake Eaters (2007) 

Ráda souhlasím s Larelay... takový ten snímek, který zřejmě nebude stát v popředí zájmu a přitom bych ho tam moc ráda viděla. A skvělá herečka M. S. Masterson, která se ujala role režisérky... no, klobouk dolů, zvládla to skvěle!

plakát

The Go-Getter (2007) 

Chybičky, nechybičky, Lou Taylor Pucci a Zooey Deschanel byli hodně příjemní společníci a já byla nadšená. Z celé jejich jízdy jsem byla nadšená.

plakát

Come Early Morning (2006) 

Ashley Judd skvělá, hrála uvěřitelně a já jí opravdu přála lepší život... Ale přesto jsem i já ráda, že ten konec byl právě takový, jaký byl. Opravdový.

plakát

Čas (2006) 

Mám pro Kim Ki-dukovo filmové vidění slabost a Čas mě uchopil nekompromisně...

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Od samého začátku a hned tím kouzelným úvodem... mě Dexter dostal. A hudební motiv taky, takže jsem hned spěchala a sháněla soundtrack :-) Je to až rozkošná slast sledovat, s čím přijde, co si bude myslet (Dexterovy myšlenkové pochody jsou opravdu neuvěřitelné, cynicky vtipné a já se smíchu ubránit nedokážu), a to napětí je asi taky namícháno v nějaké (krevní) laboratoři. A že se v civilu vloni během vánoc (2008) spolu nevlastní sourozenci Dexterovi vzali, no to mi ani nemohli udělat větší radost :-)

plakát

Irina Palm (2006) 

Dojemný, civilní, pravdivý a uvěřitelný. Marianne Faithfull jsem měla vždy ráda i jako zpěvačku a v reálu je zřejmě taková kočka s 9 životy, a tak bez mučení přiznávám, že nejenže mě nalákalo to, že jde o film evropský, protože ty já hodně můžu, o tématu nemluvě, ale taky jsem právě na ni byla hodně zvědavá. A... skvělý!

plakát

Jako malé děti (2006) 

Ke komentáři Kleopatry nemám co dodat, asi jsem taky ten typ, který oblibuje ve filmech ta tření ve vztazích, která leckdy jdou až do morku kostí a za ty postavy jen tiše trpim, protože je mi jasný, že z toho nic dobrýho nekouká, jenže když ono to nejde jinak :-) A Kate Winslet znovu a znovu tleskám. Je skvělá a já mám tenhle film hodně ráda.

plakát

Královna (2006) 

Absolutně tleskám výkonu Helen Mirren, byla excelentní.