Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

jondoe 

všechny recenze uživatele

Kristen Stewart je mojou najoblubenojsou hereckou a som presvedceny ze jej vykon ma v ziadnom filme nesklame ,ci to uz bude drama ,komedia alebo horor. U nej som si zvykol ,ze ked ked sa objavy v hlavnej ulohe hociakeho fimlu ,tak cele jeho uspech staji na jej vykone. Presevdcila ma o tom aj tomto malo komornom diele, v ktoro bola znovu bezchybna a postavu handycapoveho dievcata ,ktore tuzi mat sex zahrala skvele. Bohuzial tento film ma viacej postav a viacej pribehou. Postava a pribeh Baglehovho brata Guya je podla mna zbytocny a reziserka sa viac mohla venovat hlavny postavam. Inak sa vsak jedna o pekne pomale komorne z dobrou reziou a solidnym herectvom. Film mi vychadza na tri hviezdicky ale za Kristen jednu pridavam a dufam ze ked skonci zo seriou Twilight ( ktora sa mi mimochodom tiez paci:D ) natoci nieco podobne ako bolo toto ,alebo Speak. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemně natočené romantické drama o handicapované dívce, perfektně ztvárněné Kristen Stewart, její matce, babičce a touze přijít o panenství předtím, než zemře. Na druhé straně se odvíjí příběh poměrně nesmělého a nezkušeného mladíka, jeho otce a navrátivšího se staršího bratra, který zmeškal smrt své matky i její pohřeb. Na tomto snímku bych ocenil, jak citlivě a pouze náznakově jsou intimní scény natočeny. Film tak nepůsobí vůbec lacině. Konec je takový poměrně nijaký, avšak svým způsobem vše říkající. ()

Reklama

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Snad se tím žádné nedotknu (ikdyž abych nebyl pokrytec musím dodat, že by mi to bylo stejně jedno), ale já mám takovou zkušenost že ženské neumí točit filmy. Resp. mají nějak jinak nastavený svůj vnitřní objektiv a mně ten jejich úhel pohledu prostě nesedí. Skutečnost, že režisér nemá na poklopci bouli jsem vytušil do dvaceti minut a nemít v ústřední roli dosazenou tak zajímavou a zároveň krásnou herečku jako je Kristen, tak bych to asi nedokoukal. Cením si snahy o natočení snímku vycházejícím z reality jako takové a ne reality made in hollywood, ale to je tak všechno. U mně je to takový průměrný televizní film, který sice uteče, ale na kterém jsem si pouze potvrdil, že ta ze Stmívání je fakt dost dobrá. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Už u filmu Speak z roku 2004 jsem si uvědomila, že je Kristen dobrá herečka, hodně lidí si řekne "To je ta ze Stmívání, bože." a to je škoda, protože ona je skutečně víc. Tady je to perfektně vidět, pokud vás nedostala nějakou jinou rolí, tak touhle určitě. Celkově je to dobře natočené drama o dvou rodinách a jejich trápení. Obsazení herců se mi líbilo. Nemám co vyčíst, 4*. ()

Marťulka 

všechny recenze uživatele

Krom skvělé Kristen Stewart není na filmu nic tak zajímavého, aby mě to donutilo si jej pustit znovu. Zdlouhavé, chvílemi nudné, moc postav, které člověk za dobu filmu prostě nepochopí. Škoda. A trošku otevřený konec, což mi taky vadilo, ale na jednu stranu, lepší, než ve většině filmů, kde je hlavní postava smrtelně nemocná, zamiluje se a umře. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)
  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)

Reklama

Reklama