Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Irčan (2019) 

Na můj vkus trochu utahaný. Ale co pro mě bylo jak pěst na oko byly některý scény s digitálním omladěním. Koho při tom nepálily oči, tomu doporučuji návštěvu optiky.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Když je kterákoli z ingrediencí (v tomto případě scénář) úplná sračka, tak z toho ani sebelepší kuchař (v tomto případě George Miller) neukuchtí delikatesu...

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Vizuální orgie (vážně si nepamatuju, že bych viděl film s lepšími triky), skvělý soundtrack, všechno má spád a vtip - PECKA! Pokud je někdo zklamán, nabízí se otázka, co vlastně čeká od filmu s mluvícím mívalem... Pokud od něj nečekáte nic, než dvě hodiny zábavy, tak nemůžete být zklamáni...

plakát

Lucy (2014) 

Mistrně natočený film o tom, že brát drogy je špatné. Mohou vám totiž spustit schizofrenii a naprosto paranoidní stavy, čehož je scénarista jasným důkazem.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nic si od toho neslibujte. Je to prostě jen další Spiderman. Další americká podívaná, spoléhající hlavně na efekt. Prostě lehko stravitelná jednohubka na nedělní odpoledne, která neurazí. Paradoxně lepší v první půli, kdy se Spiderman teprve učí být hrdinou.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Po shlédnutí všech dílů musím říct, že pohádkové prostředí a alternativní osudy známých pohádkových hrdinů mě bavily mnohem víc, než jakási fantasy součanost ve Storybrooke. Imho by to celé bylo mnohem zajímavější, kdyby se autoři soustředili výlučně na pohádkové prostředí.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Když jdete do kina na ryze akční film, nečekáte nic než super moderní zvláštní efekty, výbuchy a sem tam vtipnou hlášku. Když se ale u akční filmu při některých akčních scénách chytáte za hlavu, co to pro boha vymysleli za kravinu, tak je asi něco špatně. Neni to špatný film, ale za lístek do kina už bych po druhé nezaplatil.

plakát

Nevědomí (2013) 

Zdá se, že se moderní sci-fi žánr smrskl na směs filozofie na téma "lidstvu není pomoci" a zvláštních efektů. Příběh plytký až hanba.

plakát

Mongol - Čingischán (2007) 

Vezmeme nedotčenou přírodu, přidáme zajímavou legendu, okořeníme to špetkou akce a celý to proložíme rozvláčností a nudou. A vznikne z toho Mongol. Všichni začínající režiséři a scénáristé by se na to měli povinně podívat, aby věděli, jak se velkofilm dělat nemá!

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Po prvním díle ve mě převládají rozporuplné pocity. Ano, seriál mě zaujal, ano, podívám se s chutí na další díly. Ale co to sakra má být s těmi efekty? S tou krví? Občas i stylem dialogů. Nevím, koho bych v aréně viděl raději. Režiséra nebo hlavního kameramana. Slušný příběh, který tohle lajdáctví táhne směrem dolů. I přesto v tom vidím potenciál a kvalitu, takže za mě 4*. Edit: Po shlédnutí pěti dílů musím konstatovat, že kvalita roste. Mohu jen doporučit - přetrpte si první dva díly graficky odpudivých (přehnaně nerealistických) potoků krve a konečně se z toho stane skutečně zajímavý seriál. Byť i nadále s několika slabšími místy. 4* trvají a stávají se skutečně poctivými!