Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (988)

plakát

Americký sniper (2014) 

Nejprůměrnější film, co jsem za poslední rok viděl... Nemá to vůbec nic navíc. A ani to není přiliš dobrý řemeslo.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Vytryskly mi takový ty satisfaction slzy. Ale ne na konci. Hned ze začátku, když byla představovaná Oasis. Pak už jsem byl prostě ve hře. A vyhrál jsem! Není to pro každýho, ale nerd ve mě zaplesal a zajásal! Hned po projekci jsem si říkal, že je škoda, že to na plnou necítím. Den poté už jo. Chci to vidět ještě mockrát!

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Tak tohle bylo děsivý. Hrůza, strašlivost, špatnost a obludnost. Můvíčko pro děti kolem 6let.

plakát

Anihilace (2018) 

Nabubřele prázdný...ona už ta předloha je dost bídná.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Nebudu dávat silnější 4, napálím slabších 5. Skvělej film po všech stránkách. A poslední, kterej jsem kdy viděl s mámou!

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Tak na tohle už odmítám koukat. Očekávám přílet Iron Mana, nástup King Konga a závěrečnej francouzák, kterej dá genderově rozpolcenej, transexuální křesťanskej asiat, černý trpasličí holce s knírkem, na pozadí přebarvený americký vlajky, za doprovodu sborového zpěvu znělky Telletubies.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Česká produkce MASH prakticky ještě zdokonalila tím, že vypustila vkládaný sitcomový smích. Jde o dokonalý počin a bezprecedentní, nezdolatelný Everest mezi komediálně dramatickými seriály.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Je to z vetřelčího universa, ale není to Vetřelec. Dokonce se to ono universum snaží osvětlovat a vyprávět o jeho začátku... přestože to je každýmu úplně jedno a tohle prostě nikdo vidět nechtěl.