Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji (2001)

Geniální. Absolutní MASTERPIECE. Zbožňuju ten styl, zbožňuju ten humor a zbožňuju všechny ty skvěle napsané i zahrané postavy, Nate a Claire jsou pro mě hrdinové. A závěr... nejdokonalejší ukončení seriálové série, jaké jsem kdy viděla. Je to dílo do posledního detailu skvostné, už jen promo trailery jsou vrcholným uměním samy o sobě. Já už nevím, jaké superlativy napsat, abych vyjádřila, jak moc se mi Six Feet Under dostalo pod kůži a taky to, že na něj nikdy nezapomenu.

Přátelé

Přátelé (1994)

Tohle si člověk opravdu může pouštět pořád dokola a vždycky se směje úplně stejně vtipům, které už slyšel tolikrát předtím... Ať už je mi jakkoli, když si pustím Přátele, za chvíli jsem na stejné vlně jako oni.

Queer as Folk

Queer as Folk (2000)

Kontroverzní a revoluční. Mě Queer As Folk zaujal svou absolutní nekonvenčností a zcela novým úhlem pohledu.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Vynikající sitcom úspěšně navazující na tradici Přátel, a to nevtíravě, ale účelně pobavit. Místy Přátele i v lecčem trumfuje a za to si určitě zaslouží obdiv, protože pokračovat v něčem, co už tu bylo, a udělat to tak, že je to dokonce lepší, to není nejjednodušší. Bohužel u některých nových epizod si říkám, jestli opravdu stojí za to seriál donekonečna prodlužovat, když už to očividně není, co bývalo.