Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (107)

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

Podle mě zatím jasně nejlepší Impossible ( uvidíme jak bude vypadat šestka ). V kině jsem se po celou dobu bavil, film neměl hluché místo a pokud jo, tak bylo vyplněno vtipnými hláškami. Dlouho jsem se ta nezasmál. Proto uděluji poctivé a zasloužené čtyři hvězdy.

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Film je natočen velmi dobře. o tom žádná. Jen si myslím, že z tématu šlo vytěžit daleko více. I když je jasné, že kniha je oproti filmu lepší.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Na to, že podle konce se můžeme dočkat dalšího pokračování, byl tento film zbytečně roztáhlý.

plakát

Skyfall (2012) 

Po značně nepovedeném díle Quantum of Solace jsem byl hodně zvědavý na novou "bondovku" a musím říct, že jsem byl mile překvapen a v kině se rohodně nenudil. Opravdu je to zcela jiný Bond, který se vymyká ze zavedených kolejí. Dalo by se říci, že zašel až ke kořenům. Jistě, byli jsme ochuzeni o nové vchytávky pana Q ( ale jeho mladý nástupce se v dalších pokračování může "vyřádit" ), ale dozvěděli jsme se na oplátku, kdo byl předchůdce Bonda, nebo že měl i rodiče a mohli si prohlédnou jeho rodný dům. Taktéž jsme zvědav, jak se v budoucnosti bude rozvíjet postava M. Tady bych se přimlouval za Ralpha Finnese, který si troufnu říci by byl skvělým nástupcem neméně skvělé Judi Dench.

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Prvotní obavy se po prvních minutách filmu rozplynuly jako pára nad hrncem a soudě dle konce bych si i dovedl představit oba zbylé agenty spolu v dalším pokračování

plakát

Odsun (2010) 

Kdo nemá děti, nepochopí...

plakát

Prometheus (2012) 

K již konstatovanému. Není to špatný film, jen ke konci filmu až trapná podobnost s Vetřelcem mu jen škodí. Co se týče filmového provedení, tím jsem byl nadšen. Ukazuje se, že ve 3D fimech je budoucbnost a velký potenciál. Popravdě, na tento film bych ve 2D formátu nešel, neřknu-li, že až bude v TV tak jakbysmet.

plakát

Pastýř (2008) 

Jean Claude by si už měl uvědomit, že léta prostě nezastavíš. To, s čím se ředvedl v tomto snímku se sad ani nemůže chlubit. Radši ať odejde, dokud je čas a neznechutí mi mé vzpomínky na jeho dřívější filmy, kdy byl jedním z mých oblíbenců. Na filmu je snad k zaznamenání jen to, jak si drogoví díleři dokázali upravit naší starou dobrou Karosu v opancéřovaný a vyzbrojený autobus, kterým se jali pašovat drogy z Mexika do ameriky.