Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

Dle mého názoru je studentka autoškoly herečka Matilda Ziegler, tedy představitelka Irmi Gobb z Mr.Beana.

plakát

Spectre (2015) 

Skvělý akční film, ale Bond to zase není. Ale je to hezké završení série s Craigem.

plakát

Machete zabíjí (2013) 

Splnilo to očekávání. Jen to pak ke konci ztratilo šťávu. Nikdo přece nemohl čekat nic jiného :-). A velmi mě mě potěšilo velké množství odkazů na jiné klasické filmy. Krásná pocta béčkovým nebo až céčkovým filmům.

plakát

47 róninů (2013) 

Vcelku dobrý scénář pokazily herecké výkony a ani vcelku dobrá výprava to nedokázala zachránit. Ovšem s lahví vína na osobu je to poměrně zábavná podívaná :-).

plakát

Jump street 21 (2012) 

Moc dobrá žánrovka. Je jasné, že to není super hitovka, ale splnilo to mé očekávání v rámci žánru a dle popisu obsahu.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

(1) Proč někdo kdo má tak vyspělou technologii a chce útočit, nemá brnění (nebo něco podobného)? (2) Proč jen někteří vetřelci měli měli při závěrečné bitvě zbraně? (3) Proč dokázal pan Ford (generál a skvělý střelec) trefit vetřelce přímo do hlavy, když to potřeboval, ale o chvíli později se nedokázal na 2 metry trefit jinam než do prostředka hrudníku? (4) Proč se vetřelec vystaví velkému nebezpečí otevřením svého hrudníku pro vytažení vnitřní ruky, když nevidí kam sahá a nechá se velmi jednoduše zabít? (5) Proč je na první podhled zlý a chamtivý pan Ford najednou skvělý chlap, který je jen trochu morous? (6) Proč vůbec takovýto film?

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Ti jsou tak tvrdí, že by DVD měli prodávat jen pokud máte zbrojní pas.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Při přestřelkách v Paříži mi to připomnělo Team America: Světovej policajt a v průběhu to vypadalo, že bojují proti Darth Vaderovi. A raději nepřemýšlet nad logikou. Obě strany mohli v mnoha případech postupovat lépe a efektivněji. Ale obrázky pěkný.