Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (17)

plakát

Pro balík prachů (2020) 

Tak na to,že to bylo na neurčitou dobu poslední kino....? Film tady v červeném....????Těšil jsem se...dávám 40 jen z úcty k Neesonovi....totální brak ( asi Liam scénář vůbec nečetl)

plakát

Lída Baarová (2016) 

Omlouvám se všem odpadářům, jimž jsem nevěřil. No nic, mám to za sebou a život jde dál(naštěstí). Je to doopravdy příšerný film. Lituji, že jsme místo toho nešli s dcerou do hospody na pivko. Stálo by to stejně, ale mozkových buněk bychom tolik neztratili.Ani nemám sílu se tady rozepisovat, co vše bylo na tomhle majstrštyku špatně. Přeji ,,panu,, režisérovi ať si vychutná toho panáka, na kterého jsem mu svým vstupným vydělal. Slibuji, že u jména Filip Renč to bylo naposledy! Snad ještě jedno- jestli vás někdy na ulici potkám pane Renči- rád Vám podám ruku, ve které budu mít přesně TO, co vy jste natočil. Přesto musím dát jednu hvězdu- a to z úcty k herectví p. Stašové

plakát

Nexus (1994) odpad!

Horší film s českými herci jsem nikdy neviděl.A že už jsem toho viděl dost :-)

plakát

NON-STOP (2014) 

Velice slušná jízda.Ne tak dobré jako Taken, přesto fajn filmový zážitek.

plakát

Brouci (2003) (TV film) 

Musím dát jednu.....viděl jsem Vládcové Marsu,ou.....

plakát

Univerzální voják III: Znovuzrození (2009) 

Jedna hvězda.Čistě z nostalgie.Nemůžu dát víc-bylo to nekoukatelné.Emmerich sice nepatří mezi mé oblíbence,nicméně vůči Hyamsovi jr.,je to Pan režisér.

plakát

Ruka mrtvého muže (2008) (TV film) 

Sice je to tv,Caspera také moc nemusím,ale tady....vše do sebe zapadalo,jak mělo.Takže vcelku příjemné zpestření večera.A vzhledem k tomu,že v současné době moc westernů po světě neběhá-zasloužilých 60%.

plakát

Anglické jahody (2008) 

Vzhledem k tomu,že jsem včera shlédl skvost české kinematografie Takovou normální rodinku ,musím dát aspoň jednu hvězdu.Ani se nedivím té rádoby krizi-zasloužíme si to.

plakát

Kripozoidi (1987) odpad!

jestliže tady má někdo zájem vidět malomocného křížence A a P ,má možnost....A nejsem jsi jist,zda-li syfilis taktéž nesehrál svou roli.Na to se budete muset zeptat autorů.