Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (438)

plakát

Václav Havel, Praha - Hrad (2009) (seriál) 

Velmi ušlechtilé (až naivní) ideály, pěkné pěkné, jak to dopadlo asi víme že. Jo ještě k tomu dokumentu... výrazná hudba do které jsem se vždy zaposlouchal a pak zjistil že neposlouchám o čem se zrovna mluví... nepříjemné.

plakát

Zázrak u Sage Creek (2005) 

Proč mluvil indiánský děl o lovení gazel za jeho mládí? a) špatný dabing b) chyba v původním filmu c) kecal nebo už to má v hlavě popletený d) v mládí cestoval i s kmenem na safari ? A správná odpověď je ...

plakát

Bruno (2009) 

Brüno: "Nechci se probudit a zjistit že nade mnou masturbuješ" asistent Lutz: "Slibuji že vás nevzbudím" Jinak k filmu samotnému asi tolik: ten hype, který kolem filmu vypukal byl velký a často docela vtipný... i text jako oficiální český obsah i mnoho obrázků ze zdejší galerie mi napovídaly že to bude větší zábava než to ve skutečnosti je, film až tak vtipný bohužel nebyl... spíše trapný, ale věřím že kdo má na to žaludek se tu celkem zasměje.

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) 

"V Thajsku ženy běžně porodí na rýžovém poli a hned zase pracují."

plakát

Císařovy nové šaty (2001) 

Nevím jestli zrovna komedie je tady ten správný žánr, ale asi lepší je nějaký než žádný.

plakát

Superman (1993) (seriál) 

uvězněná: "ááááá je tu okřídlená myš" Superman: "to byl Batman" uvězněná: "aha"

plakát

Volejte řediteli (1994) (pořad) 

Mě by i zajímalo co se dopředu bude vysílat, ale zase při tom nechci sledovat Vláďu a i ta délka je celkem neúnosná. Naštěstí už je od toho pokoj.

plakát

Máma XXXL (2008) (TV film) 

Podle údajů, které nám tento 'dokument' přinesl je že průměrně jeden ze 150 američanů trpí morbidní obezitou (to jest více než 250 kg). Takový člověk ovšem ve většině případů není schopen sám chodit, a sehnat si jídlo, za předpokladu že je dále než metr od něj. Proto za další přírůstky jeho váhy může vždy nějaký krmič, nebo tým krmičů. Pro ně snad jen naše vesnické pořekadlo: dobré prase tloustne z brambor.

plakát

Seznam se bezpečně (2009) 

Tady je krásně vidět, kolik je na tom internetu úchyláků, když už jedna skupina točí video o druhé skupině. Prostě internet není pro všechny devianty dost velký.