Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (19)

Here Comes Honey Boo Boo

Here Comes Honey Boo Boo (2012) (pořad)

Here comes Honey Boo Boo americká reality show, kterou začala v srpnu 2012 vysílat televize TLC (The Learning Channel). Pořad pojednává o sedmileté Alaně Thompson přezdívané Honey Boo Boo a její rodině žijící na venkově v Georgii.
Již první odvysílaný díl, který sledovaly zhruba tři milióny diváků vzbudil veliký rozpor a pořad si tak získal mnoho přívrženců, ale i odpůrců, díky kontroverznímu životnímu stylu a chování rodiny Thompsonů/Shannonů.

Dokola

Dokola (2009)

Jorge je obyčejný venezuelský taxikář, který se jednoho dne v noci projíždí ulicemi města a shání zákazníky. Najednou se mu před autem objeví mladá půvabná Helena, která ho požádá, aby ji rychle odvezl pryč. Jorge tak učiní a skončí s Helenou v hotelu. Helena dá nakonec Jorgemu dobře placenou práci ve zlatnictví. Jakmile ovšem přijde první zákaznice, stropí Helena Jorgemu žárlivou scénku a tak Jorge ztrácí o Heleně idylické představy.

Grounding

Grounding (2006)

Snímek popisuje poslední dny známé švýcarské letecké společnosti Swissair a manažera Mario A. Cortiho. Současně sleduje také osudy zaměstnanců, kteří díky tomuto zániku ztratili nejen živobytí, ale také domov.

Návštěva

Návštěva (2008)

Dva svědci Jehovovi obcházejí horké argentinské ulice a nabízejí lidem svou víru, všichni je ale suše odbývají. Poté ale zazvoní u milé paní středního věku, která je ochotně pozve dovnitř a mile pohostí, problém nastává ve chvíli, kdy se ukáže, že má velkého obchodního ducha.

Život a smrt jedné dýně

Život a smrt jedné dýně (2006)

O jedné dýni, která vypráví svůj hrůzný příběh, jak prožívala Haloween plný bolesti a utrpení.

Syndrom Nesmělého

Syndrom Nesmělého (2009)

SYNDROM NESMĚLÉHO je francouzský krátkometrážní film pojednávající o chování a vnímání nesmělého člověka a vysvětlit ho "normálním" jedincům. Snímek byl vybrán do užšího výběru projektu YouTube Play jako jedno ze 125 nejkreativnějších amatérských videí.

Cizinci

Cizinci (2010)

Španělský krátkometrážní snímek EXTRANJEROS pojednává o chudém mladém muži jménem Cuz, který přicestoval od Madridu s vidinou lepšího života. Vydělává si jako pomocník v místním zelinářství, ale se svým platem si sotva vystačí na obživu a nájem ve starém bytě s dvěma spolubydlícími. Pravidělně si píše se svou rodinou a snaží se jí finančně podpořit. Film natočila humanitární organizace Sintiendo el Sur, aby přiblížila lidem nelehký život cizinců nejen ve Španělsku.

Pán války

Pán války (2007)

Krátkometrážní snímek WARLORD pojednává o malém chlapci, kterého jednoho dne přestane bavit jeho stereotypní život a tak se rozhodne vše vzít do svých rukou a vyhlásí celému světu válku.

V poschodí

V poschodí (2006) (studentský film)

Mladík Jack Walker se svou přítelkyní Natalií koupí klidně vyhlížející rodinný domek, kde plánují vychovat své děti a vést spokojený život. Vše se ale změní o týden později, kdy v noci uslyší Natalie divné hlasy volající o pomoc. Tím se poklidný život rázem změní v neskutečný strach.

The Super Fight

The Super Fight (1970)

THE SUPER FIGHT je film podle počítačové simulace fiktivního zápasu Muhammada Aliho a Rocky Marciana. Nápad na tuto počítačovou simulaci dostal v roce 1967 Murray Woroner. Nechal udělat simulace devíti boxerských dvojicí, které se nikdy neutkaly. Simulace Ali vs. Marciano vznikla v roce 1969 a o rok později byla zfilmována.

Willie Francis Must Die Again

Willie Francis Must Die Again (2006)

Dokumentární film podle skutečné události. Dokument pojednává o šestnáctiletém Wiliie Francisovi, který byl v USA roku 1946 odsouzen k trestu smrti na elektrickém křesle a jako jediný popravu přežil.

Pálí vám to?!

Pálí vám to?! (2003) (pořad)

PÁLÍ VÁM TO?! je soutěžní pořad vysílaný každý večer na TV Nova a moderovaný Zdeňkem Podhůrským. V soutěži se vždy objevili tři soutěžící a měli za úkol uhádnout podle nápovědy vždy jedno slovo. Slova se skládala z tří až deseti písmen a za každé uhádnuté slovo získal soutěžící částku, která se v tisících rovnala počtu písmen, která uhádl. Finalista mohl ve finále svou částku i zdvojnásobit.

Jen blbni!

Jen blbni! (2006) (pořad)

JEN BLBNI! je TV pořad Zdeňka Izera vysílaný jednou týdně od roku 2006 na TV Prima. Pořad v podstatě navazuje na Izerovy předcházející zábavné Talk-Show jakými byl TELEBAZAR, nebo KINOBAZAR. Izerovým "společníkem" je zde Petr Freund. Do pořadu si Zdeněk Izer vždy pozve dvě známé osobnosti, které si s ním zahrají v krátké humorné scénce. Poté s nimi Izer udělá krátký rozhovor.

Prima SVĚT

Prima SVĚT (1995) (pořad)

SVĚT 2009 je publicistický pořad vysílaný na TV Prima a moderovaný Janem Kudláčkem. Tento pořad každou neděli informuje diváky o různých zajímavostech a událostech ze světa, které se za týden udály.

Na stopě

Na stopě (2000) (pořad)

NA STOPĚ je pořad ČT, moderovaný Romanem Svobodou. V pořadu jsou zveřejněny různé kriminální případy a diváci mají možnost volat do studia, kde sedí příslušníci Policie, a tak napomoct k odhalení pachatele.

Natočto!

Natočto! (1999) (pořad)

Natočto je zábavný půlhodinový pořad moderovaný Petrem Rychlým od roku 1999 na TV Nova. V pořadu byly vždy promítnuty zábavné situace natočené domácí kamerou domácnostmi po celém světě a navíc byly vybrány tři, které vznikly v Česku. O tom, které z nich zvítězí, rozhodovalo publikum, a to podle toho, jaký udělá při jejich hodnocení hluk. Hlukoměr tak určil vítěze, který byl poté odměněn videokamerou.

Věštírna

Věštírna (2000) (pořad)

Tento pořad se vysílal na TV Nova od roku 2000. Moderátorkou byla Šárka Kubelková, která si do pořadu vždy pozvala tři věštce, kteří pomocí svých schopností měli za úkol odhalit hosta, který se skrýval pod černou kápí.

Reklama