Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (286)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Takový průměr.Když se nudíte a nevíte co by.Kouká se na to příjemně.Vydržíte u toho sedět.Neurazí ani neuchvátí.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Nejsem obdivovatel akčních filmů, ale podívala sem se na to.A byla sem hódně překvapená jaký věci se v tomhle žánru dají natočit.Celý film mi přišel vzatý z naprosto jiného úhlu než jsem zvyklá a hlavně hudba, ta se vážně povedla, u titulků sem si jí musela pustit víc nahlas.Co nejdřív chci vidět pokračování.

plakát

Akumulátor 1 (1994) 

Tenhle film Vás nabije! Aneb jak jsem podlehla dojmu, že ten film je hotová filosofická studnice, Svěrákův Faust. Mrzí mě, že Petra Formana jsem už v hlavní roli nikde neviděla, hraje opravdu skvěle. A ty prostřihy s lidskou anatomií nebo skládačkou krajiny, prostě úchvatný. Jsem zas po letech ,,objevila Ameriku". Jednoznačně jeden z TOP10 filmů proti depresi.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Podlehla sem zde kouzlu 3D, ale zas ne natolik, abych si nevšimla nedostatků. Opravdu jsem čekala, že Burtonova spolupráce bude patrnější, přidalo by to na šťavnatosti. Některý scény byly trošičku hloupé tím, že byly vytvořeny za účelem třetího rozměru, ale tak to je u mnoha filmů a dlouho to asi nezmizí. A třetí věc, co mi vadilo, bylo ztvárnění Bílé královny, Anne Hathaway nemám moc v lásce a její chození s nosem a ručkama nahoře mi poněkud vadilo. A tanec, který předvádí Johnny je tam jenom kvůli tomu, aby se děti zasmály. Takže sumasumárum slabší čtyři, za přínos do filmové estetiky a novodobé historie tvorby trojrozměrných filmů.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Naprosto srdeční záležitost, nedá se to popisovat.Prostě se na to podíváš a pozmění ti to navždy pohled na svět nebo to odsoudíš jako blbost.

plakát

Americká krása (1999) 

Oslava života.Toho pravého, který není mistrnou stavbou kulis a hraných emocí.Ten, který člověk dřív nebo později ztrácí a většina už jej nikdy nenajde.Měla by se vzpomínka na tu krásu uchovat, ať už jako video s poletujícím sáčkem nebo pouhá fotka založená v zásuvce.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Nemůžu srovnávat s předchozím filmem, ale i tak bych řekla, že tohle nebylo zrovna dvakrát nejlepší.Samozřejmě celý film byl napínavý, vraždy byly, scény při kterých zamrazilo..Ale nepřišlo mi to zajímavý, nebyla tam postava, ke které bych přilnula, nějaké to vcítění dovnitř.Přišlo mi to přesně vykonstruované, skvělé provedené, ale ve výsledku jakoby cizí.A nejvíc mě štvalo, že mezi jednou a druhou vraždou měli hodinu, ale přemejšlet nad tim, co a kde začli až čtvrthodinu před koncem, zkátka asi jako když vim, že musim někde bejt na osmou a stejně vždycky jakýmsi záhadným během věcí se za pět minut osm ještě nacházim v koupelně.Ale tady mi to přišlo až groteskní.

plakát

Andula vyhrála (1938) 

Já bych tomu dala ty hvězdy i kdyby tam ti dva snad jen stáli, to je už nemoc tohleto...:-D