Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (287)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Zas bych tenhle film nechválil až do nebes. Scénář je výborný, režie také a herecky docela zmáknuté (Matta Damona nemám rád ale tohle mu sedí ), ale stále tomu něco chybí, nějaký ten epický zážitek, to mrazení v zádech .. bohužel v tom jediném selhává. Jisté ale je, že určitě zkouknu jeho další díly, kde si Bourneovo "blbnutí" nenechám ujít. :)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Na seriál mě navnadil kámoš a musím říct že měl velice vkus. Některé díly jsou vážně vtipné, některé o něco slabší, ale jinak to má perfektní scénář a skvělé herce!

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Nevim jak vy ale já byl dost zklamaný z tohodle filmu. Myslím že Tim Burton má navíc a to hodně navíc. Takovéhle filmy by neměl točit a už vůbec ne ve 3D. Dávám 3 hvězdičky za Johnnyho Deppa jenž zas exceloval a (jeho futrovák byl teda docela dobrej ale bylo vidět že to bylo hodně digitální) byl nejlepší z filmu, a za některý scény který stály za to viz. třeba s kocourem. "Jinak Time doufám že si to napravíš jiným zajimavým filmem.:)"

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Problém v novém Spider-Manovi je, že je zcela zbytečný. Hlavní hrdina mi přijde fajn, hraje správného tenaagera, velmi dobrý casting co se týče i mladé herečky Stone. Nicméně Tobey a Kirsten mi přijdou daleko víc uvěřitelnější a herecky lepší. Záporák je jedním z největších slabin filmu. Přerostlá ještěrka mě fakt nezaujala (Ifans je ale fajn). Chybělo tomu hodně, nějaké scény které bych si zapamatoval, nějakou epickou a cool scénu (z níž si pamatuju jednu "Parker a zloděj aut", ale to jedna scéna film nepozdvihne) která by filmu dodávala šťávu .. ne, nestalo se. Proto zůstávám u Raimiho trilogie která je emociálnější, epičtějští, velkolepější a ne nudnější, nezáživnější jako tenhle remake. :)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Tak tady fakt nevim, je to mezi 2 - 3*, nezaujalo to a díval jsem se na to tak částečně abych byl v obraze. Co mě doopravdy zaujalo byla perfektní hudba a herectví Audrey Tautou. Musím si to příště zhlédnout ještě jednou a budu se snažit sledovat každou minutu. Předem dávám jasně za 2*. :)

plakát

Americký prezident (1995) 

Film hlavně stojí na Douglasovi a Beningové a tím je film milý, vtipný a romantický. Takhle to má vypadat! Jestli takhle nějak funguje politika a to "prezidentování" (což opravdu takhle nefunguje ale to jsou ti američani :)) tak se musím smát. :)

plakát

Anakonda 4: Cesta krve (2009) (TV film) odpad!

Totální shit! Nemůžu uvěřit co tam dělá Rhys-Davies?!

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Zdeněk Pohlreich válí v každém dílu. :)

plakát

Apollo 13 (1995) 

Brilantní soundrack, napínavé scény, z herců vyčnívá skvělý Harris .. jen to není na plný počet, uvídíme jestli po druhém zhlédnutí bude film o něco "uzrálejší" .. každopádně na čtyři hvězdy to je určitě a vím že je to stoprocentně klasika. :)