Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

kingik 

všechny recenze uživatele

Pokud si ještě vzpomínáte na Anakondu s Jennifer Lopez, tak jste viděli nejlepší díl z celé série. Ostatní díly už nestály za moc, ale čtvrté pokračování je asi ze všech nejstupidnější. Jak by taky mohlo dopadnout, když se ho ujal béčkový režisér Don E.FauntLeRoy, mezi jehož nejlepší díla zkázy se počítají filmy se Seagalem! Děj tu pojednává o séru z orchidejí, které má schopnost regenerovat organismus a tím pádem léčit nevyléčitelné choroby. A tohle sérum v pokusné laboratoři pozře anakonda, která poté vyroste o desetinásobek své původní velikosti a začne zabíjet v Karpatech všechno živé. Tohle jsem si nevymyslel, to tam opravdu je a děj je fakt mimořádně stupidní, a stejně tak tomu odpovídají triky, které prezentují legračně digitální zmutovanou anakondu, kterak legračně zabíjí a požírá své oběti a lze ji jen těžko zabít asi jako Seagala. U filmu se vydatně zasmějete i béčkovým hercům, jako jsou Linden Ashby a Crystal Allen (ta jediná se snaží tvářit důstojně a vykoledovala si za to hvězdičku) a překvapivě tu najdete Johna Rhyse-Daviese, který je vůbec nejsměšnější tím, jak vážně svou roli pojal. Prostě hrozně slabý televizní film, který je tak stupidní až je zábavný. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než třetí díl s Hasselhoffem. Bohužel ne o tolik, aby spatřil světlo světa film, na který by se pro jeho kvality stálo za to podívat, ale dost na to, aby prudce poklesl guilty-pleasure potenciál. Digitální anakonda tentokrát s trochou představivosti opravdu připomíná hada (úspěch! :-D), rumunský lesík však i nadále zůstává nezaměnitelným. Jinak je to samozřejmě hrozná kravina, u které musí divákovi vrtat hlavou, jakým zázrakem může mít takhle špatná sérii tolik dílů. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Crystal Allen je sice docela sexy milfík, jenže to se můžete rovnou kouknout na nějaký péčko s Lisou Ann, kde jí protáhne skoro stejně velká Anakonda anakundu.Televizní mrdka z rumunskýho lesa na kraji Bukurešti točená za dolar padesát, s efekty her na první BellGame a tak mocnou demencí dialogů, že jste občas pochybovali otom, zda-li scénárista téhle kokotiny je opravdu člověk a ne gibon.Ve světle týhle pecky je jednička s dvojkou "luxusní" animal horor.0%. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Příšerné zakončení "anakondí ságy". Hůř to už natočit snad ani nešlo. Tady už nejde o anakondu, ale o zmutovaného hada, který se vlivem nějakého séra 100 x zvětšil a má ještě díky němu regenerační schopnost, takže nejde ani zabít. I vizuálně je nejotřesnější. Vypadá jako dlouhá špageta s hadí hlavou. Tady se opravdu vůbec nic nepovedlo. Ani ta čubka z minulého dílu, Crystal Allen, tady už není tou samicí v narvaných riflích a bílém tričku, nýbrž nějakou vojenskou kreaturou ala Lara Croft. [1281. hodnocení, 80. komentář, 13%] ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Poddruh Anakonda karpatská pretekárska...po biednej 3ke v o hodne lepšom béčku plnom príznačných blbostí, ale prekvapivo zábavnom. Rumunský veľhad síce veľa strachu nenaženie, ale pozrieť sa dá v pohode. Osobne mám väčší strach z hadov bulharských... Raz sme tak na úteku pred rumunskými psami prešli v noci bulharskú hranicu a ráno, bez akéhokoľvek podozrenia, šiel som vykonať potrebu do kríkov...a tu na mňa sviniar SKOČIL, videl som len taký skrútený blesk vo vzduchu, dopadol a SKOČIL ZAS. Od strachu som bol síce celý posratý, ale na nejaké vylučovanie som zabudol v momente a upaľoval stade kadeľahšie. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)
  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)

Reklama

Reklama