Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Napoprvé jsem si u prvního dílu říkal: cože, tohle, že má být pátý nejlepší seriál?? (knihy jsem v té době nečetl). Ale dal jsem tomu šanci a kurva dobře jsem udělal. I přes jisté scénaristické změny oproti knihám, které jsou bohužel povětšinou spíš k horšímu, je to jeden z nejlepších seriálů co znám. Takovou atmosféru a udržování diváka v napětí jsem zažil málokde. Jo a Tyrion Lannister je prostě fenomenální!!! Toho skřeta prostě žeru. :-) Edit: Druhá série stále výborná (čtenáři možná nebudou úplně souhlasit). Ale třeba bitva na Černovodě byla asi to nejepičtější, co jsem v seriálové tvorbě viděl. Nedostatky se určitě najdou, ale jak říká jeden můj kamarád: na ty sere pes..

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Po dlouhé době se mi stalo, že jsem viděl 7 dílů na jeden zátah. Naposled snad u Dextera. Super seriál, už se těším na druhou řadu. Bohužel mi seriál dlouho nevydržel, zkouknul jsem to za dvě odpoledne. Zajímavé téma, super natočené a opravdu napínavé. A Claire Danes, tu já rád. Tady navíc v super roli pološílené agentky CIA... Po druhé sérii můžu říct jen: wow. Asi nejlepší seriál, co momentálně sleduju. V rámci žánru zcela jistě top. Nečekané zvraty, skvělí herci a to finále? Nic lepšího jsem letos neviděl.

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

První serie výborná a plnej počet. Mezi ustredni dvojici to vyborne jiskri, je to vtipny, pripady nejsou nejpropracovanejsi ale uplne stupidni taky ne... takovej Moonligting noveho milenia. na konci 3. série nemám důvod hodnocení měnit, stále mě to velmi baví. Nejlepší jsou díly, kdy se řeší vražda matky Kate.

Newsroom

Newsroom (2012)

První serie parádní, každý díl se řešil jiný příběh, často ve strhujícím tempu a skvělými dialogy. Jednoznačně plný počet. Druhá serie je... jiná. Celou serii se naopak řeší jen dvě témata. ale i tak mě to bavilo, takže hodnocení nechávám.