Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002)

Když se na tento díl, zaměříte hlouběji, vidíte proměnu charakteru osoby, která původně nebyla zlá, ale okolnosti jí vedly cestou která byla příliš sladká na to aby Anakin odolal, obrovské uznání Hayden Christensen podle mě mu role sedla na výbornou.

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Znám jen jeden druh lidí a to ten které hvězdné války oslnily a s těmi se o nich budu bavit od úsvitu do noci, je to naprosto epické dílo, nadlidských rozměrů. Pokud existuje, nějáký další druh lidí, tak ať, ale s těmi já si nemám co říct....

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977)

Legenda, která oživla na filmových plátnech, snad bezmála 100 shlédnutí a klidně bych se na ně podíval, teď hned znovu, to o sobě žádný jiný film říct nemůže.

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983)

První k filmu: Dokonalost, mnoha lety, překonal svojí dobu Reakce na komentář od Gemini: Lucas se s Tolkienem změřil a vyhrál :D, stačí nahlédnout na hodnocení.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)

Jen málo čtenářů, může říct, že dokonalé, stejně tak jako mnoho nečtenářů, může říct totéž, film na kterém komerčnost a jistota výdělku ubrala velmi moc na kvalitě. Přesto, mám k harrymu citovou vazbu, protože jsem nečtenář co tohle opravdu přečetl, takže pokud jste na tom stejně, tento díl je nutností.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Nejlepší, nejodvážnější a nejčernější komedie všech dob, tolik hlášek co se zapsalo do dějin, řekl bych, že tento film drží v hláškách jednoznačné prvenství, k tomu zřetězený děj co se pomalu po kouskách složí s herci jako je Bruce Willis, John Travolta a z nich můj nejoblíbenější Samuel L. Jackson, vytváří nezapomenutelnou podívanou.