Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Black Widow (2021) 

Jsem z toho celkově takový trochu rozpolcený, má to myšlenku, má to děj, ale chvílema to kličkuje ode zdi ke zdi ... A pozor, "spoiler" - když vidím, v poslední scéně je to nejmarkantnější, jak hlavní hrdince narostla zadnice ... Nevím proč mi to připomnělo animák Roboti ...

plakát

Vodouch (2020) 

Já vám tak nějak nevím, chvílemi jde o celkem svižný, hezky odsýpající děj a pak se zasekne ... a pak vás zmate ... a pak ... Rozhodně neodrazuji od shlédnutí, ale místy je to celé zmatené, zamotané, nesouvislé.

plakát

Thunder Force (2021) odpad!

Přemýšlím, jak slušně a decentně napsat svůj názor. Ztracený čas, tohle opravdu nechcete vidět. Pokud jsem kdy viděl něco horšího, tak jsem to už zapomněl.

plakát

The Prom (2020) 

Nejde o vyložený propadák, ale ani o vyloženě excelentní počin. Místy se zasmějete, k vážnému zamyšlení se moc nedostanete. Některé scény vyznívají až nadmíru strojeně a trapně. Gay i lesbických párů znám několik a nikdy jsem neřešil, co kdo z nich kam komu strká a proč. Jediné co mne vždy zajímalo, bylo takzvaně společenské chování. A až na jeden pár to vždy bylo v pohodě. Hlavnímu lesbickému páru tady mám ovšem problém uvěřit, je to až moc hrané, až moc okaté a až moc jim to nefunguje.

plakát

Prázdniny v Provence (2016) odpad!

Snad nikomu nebude vadit, když prozradím, že ve filmu se hulí o106. Bohužel mám pocit, že zhulený byli scénáristi, celý štáb, prostě všichni, kdo se na tomhle kusu odpadu podíleli. Od samého začátku, od prvního písmena ve scénáři. Jak jinak si vysvětlit něco tak tragicky hrozného?

plakát

Český žurnál - Češi jsou výborní houbaři (2020) (epizoda) odpad!

Proboha co to má být? Podtitul, který má asi přilákat národ houbařů ke sledování téhle splácaniny v kontextu celého dokumentu v podstatě nedává smysl. Rozvláčné scény s často totálně prostoduchým, až trapným komentářem. Na čem proboha frčej?

plakát

Zakázané uvolnění (2014) 

Tak nějak nevím, co si vlastně myslet. Jsou scény, kdy to opravdu "hraje" a děj člověka vtáhne, ale pak jsou scény plytké, rozbředlé, zachraňované v podstatě jen hereckým obsazením. Filmově v určitém kontextu závidím Janě Strykové, Hanka Vagnerová rozhodně stojí za pomazlení, leč filmové ztvárnění onoho úletu je prostě takové po Hřebejkovsku nevěrohodné :-( Škoda, že ne až tak špatný scénář dostal režijně dost "mezi parohy".

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 

Natáčelo se také, zcela překvapivě, v obci Doubek na návsi. Úplně nechápu důvody, od Prahy je obec zdela jiným směrem, než Únětice. Pokud jsem zaznamenal dobře, odehrávají se tam minimálně 3 scény, první větší je s pinpongovým stolem na silnici, druhá pak když sestry házejí cihly do rybníka v podstatě asi o 2-3 kroky vedle.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) odpad!

To musel být opravdu hodně kvalitní matroš, jinak si neumím tento totální odpad a balast vysvětlit. Nápad není zcela nezajímavý, ale děj je plitký, bez jiskry a celé dvě vtipné scénky pokulhávají na obě nohy.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Bohužel mne pohádka dost zklamala, nedokáže vtáhnout do děje, většina děje je dost prvoplánová, nebýt několika opravdu dobře zahraných postav (díky panu Preissovi a pí Plodkové), byla by pohádka dost špatná. Místy je děj dost uměle natahován, některé scény skoro ani nedávají smysl.