Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

David Tennant

co říct o svém osobním number one? Naprosto geniální herec, který je u nás v celku neznámou tváří zatím co v británii  je uznávanou a vysoce ceněnou stár. Svůj úspěch si plně zaslouží. Protože do pozice v jeké teď je se musel tvrdě vypracovat. Kamera ho objevila už v poměrně mladém věku, ale jelikož to nebyl žádný hezounek ale spíš roztomilý vyčouhlý klučík musel vše umět uhrát a né sázet na hřeben a padnoucí kostým.

Číslem jedna je pro mě nejen kvůli roli Doctora v kultovním seriálu Doctor who, ale také kvůli roli Hamleta v inscenaci RSC pro stanici BBC a ve čtyřdílné miniserii Single father. Ve všech svých rolích ukazije svou schopnost poddat se emocím, která vás pohltí a uzamkne do děje ale i schopnost rozesmát. Je to kašpárek s milým a upřímným smyslem pro humor, který si umí udělat legraci sám ze sebe v celostátním vysílání.

Věnuje se různým charitativním činnostem, převážně týkajících se pomoci těm nejslabším...dětem. Jeho popularita mu naštěstí nikdy nestoupla do hlavy. 

+ má skvělý vkus na boty =D

Dylan Moran

Jeden z nejlepších a nejříznějších komiků všech dob. Zdá se jako by mu nic nebylo svaté, jako by se byl schopen navézt do čehokoli, ale opak je pravdou. Všechen jeho humor, všechny jeho vtipy v jeho stand up shows představují lidské neřesti, nešvary a nepochopitelné vzorce chování, se kterými se jeden každý z nás setkává dnes a denně. Ukazuje obyčejné situace v neobyčejném světle. Naváží se sám do sebe stejnou měrou jako do ostatních a nikdy nešetří ani své platící diváky. Je to svérázný samorost, který má přese všechno silné morální zásady. Je to velmi zvláštní kombinace...jednoduše člověk, jaký se jen tak nevidí.

Časové pásmo bylo změněno