Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (275)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Zklamání. Toho kdo, co, na koho je příliš moc. Objektivně za tři hvězdy. Nolan lehce od Teneta ztracen ve své genialitě. Hrozně mi chybí ty mind blowing twisty z Mementa, Dokonalého triku, Počátku a Interstellaru. Řemeslně a herecky ale pořád precizní.

plakát

Zaklínač - Rodina (2021) (epizoda) 

Konečně to chytlo nějaký náboj, po těch utahaných šesti dílech. Čtvrtou hvězdu přidávám za vidinu další řady a příchod Divokého honu. Ve finále bych ale tuhle řadu přeskočil. Více mi sedla povídková první série. S01E03 a E05 zůstávají řemeslně nedostižné.

plakát

Stockholmský syndrom (2020) (TV film) 

Chytlavá první polovina, kterou zabila scénáristicky a režijně nezvládnutá druhá a hlavně závěr.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Aneb jaký je rozdíl mezi tím tvořit hudbu a dělat konzumní rychlokvašky.

plakát

První člověk (2018) 

Není to cesta prvního člověka na Měsíc, ale cesta do duše Neila Armstronga. Rozebraná vynikající režií, dokonalou kamerou, střihem, kostýmy, nervydrásajícím zvukem a celé je to podkreslené originální Hurwitzovou hudbou. Podmanivou. Toť vše. Konec hlášení.

plakát

Aquaman (2018) 

Velkolepé!

plakát

Apostle (2018) 

Brutální survival v čele s geniálním Michaelem Sheenem.

plakát

Venom (2018) 

Tři čtvrtě filmu se Hardy s Venomem seznamují, bojují spolu.. najednou střih, jsou hrozný kámoši, přichází digibordel v podobě finále a konec. Otřesná režie, občas úsměvné momenty, kdy Hardy trošku přehrává a paroduje sám sebe. Ne moc zrovna šťastná volba. Pro všechny.