Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Buď jsem měl den bez fantazie, nebo .... nebo je to prostě moc přebarvené, přesycené, přehrané, onuděné film ...

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Obdivuhodné, jak někteří dokážou z nudného tématu udělat spanilou jízdu. Díky ...

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Až moc suché, průhledné a bez špetky jakéhokoliv humoru. Hodně to asi bude tím, že Rowan Atkinson je prostě komik, takže mu vážnější role asi nikdy nesednou ...

plakát

Kocour v botách (2011) 

Na to jaké mám vždy obavy při sledování animací, jsem u tohodle vrněl blahem a řechtal se smíchy ... Přesně takhle si přestavuji animovaný film :o) A dabing? Nezklamal ... zase se tam objevilo pár skvostných hlášek :o)

plakát

Kříž (2011) 

No ty brďo, to ale je kravina ...

plakát

Ledový teror (2011) (TV film) odpad!

Mě by jen zajímalo, co se těm hercům slíbí, že jdou do takové kraviny.

plakát

Legenda o Pekelné bráně (2011) odpad!

Dlouho tápete kdo je kdo, kdo komu, kdo s kým, kdo proti všem, kdo má a nemá, kdo dá, kdo může, čí jsou kůže, až nakonec zjistíte, že je tu i ta brána ... a pointa?

plakát

Lidice (2011) 

Nedávám hvězdičky z úcty, jak by si někteří zdejší kritici mysleli, ale z pocitu slušného díla. Jak taky, když se mi ježili chlupy od začátku do konce. Z pocitu, že koukáte na lidi, kteří netuší co bude odpoledne, natož zítra. Z pocitu marnosti tehdejší doby. Pocitu všech těch, kteří bezcitně a chladnokrevně zabíjeli. Z pocitu jejich bezradnosti a viny. Film Lidice není až tak surovej, jak by se dalo předpokládat, ale za dvě hodiny potkáte celý příběh a i když je surovost tak nějak najemno. Stejně to na vás zanechá viditelné stopy.

plakát

Micimutr (2011) 

Sakra, kdy už konečně někdo pochopí, že zde se daří jen humorným a lidovým pohádkám. Přitom se dříve točila jedna dobrá pohádka za druhou (čerti, obušek, zlatý čelo aj.). Tohle byla prostě patlanina, zasmál jsem se jen jednou a už ani nevím čemu. Obsazení rolí taky běs, nasratý král, královna trouba, pizza v kuchyni, princezna nebo selka? loutkář? Jen Dyk si vyloženě svoji roli vychutnal. V celku byla pohádka temná, byť v ní bylo světla dostatek ...

plakát

Most (2011) (seriál) 

Co dodat. Jako vždy skvělá severská temná nevšední detektivní akce ... která nestojí jen na skvělých hercích ...