Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Trestný prapor (2004) (seriál) 

Rusko se Stalinem nevyhrálo svoji část války taktikou, ale stylem "nás mnogo"... A tak je tomu i v tomto seriálu, který přibližuje dění v trestném praporu složeném z trestanců, vrahů, násilníků, zlodějů, ale i lidí, kteří se objevili v nesprávnou chvíli na nesprávném místě ... Dostali šanci, buď zemřít rukou popravčí čety, nebo bojovat do poslední kapky krve ... a bojovali.

plakát

Dobytí severního pólu (2006) (divadelní záznam) 

Teď jdu na sever a teď na jih ... navrhuji sníme psy :o))

plakát

Třída - Život poté (2010) (seriál) 

Náhled do života aktérů po tragické události. Hezky postupně přes kamarádku, rodiče, učitele, až po advokátku ... kdy ale závěrečný díl s milostnou aférkou celý seriál trochu pokazil.

plakát

Špión (2015) 

Do půlky je to takové bez omastku na sucho polykat pelyněk pyl ... by jeden blil ... No, ale jak se to překulí a jde se do akce. Přijdou kontrakce s trochou legrace na place. Když se Melissa sem tam překulí přes zabijáky a natrhne jim trencle ... a Statham? Jako fakt jsem čekal, kdy na to skočí, ale tohle bych vůbec nečekal. Komik k pohledání, u jeho výstupů jsem se řezal smíchy :o))

plakát

Trosečník (2000) 

Tom Hanks, Starý dobrý Hanks ... Jeden by řekl, že Robinson tu byl, jo byl, ale tohle je úplně jinej trosečník ... nefalšovanej, fousatej, rozpoloženej Hanks na pustém ostrově ... 4 roky kraby s kosovou polevou. Ještě, že tam byl Wilson ... bez něho by zešílel. Čest jeho památce ... a Hanks? Zase a opakovaně zastínil všechny ostatní herce ... a jo, ten závěr, ale co Happy end, no :o)

plakát

Strážce duší (2005) (seriál) 

Akta X po Česku ... Jako tajemno tam je. Záhada taky vždycky dorazí na scénu. Má to své kouzlo v místním prostředí. Vaculík je Vaculík ... a myslím, že i když je to takové průměrné, tak se na to dá s klidem koukat.

plakát

Drsňačky (2013) 

Já na to stejně koukal jen kvůli Sandře Buločkový. Ale i tak jsem čekal více akce, více napětí, více humoru ... Místo toho jsem viděl předvídatelný děj s jasným koncem brodící se ve sračkách ...

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

Na to kam dnes ty Troškoviny spadly, je tohle tak trochu zjevení a možná i vrchol jeho tvorby. Tak je asi jasné, že na hodnocení se hlavně podepíše kdy to vzniklo, kdo v tom hrál a v jaké věkové skupině jste ten film viděli ... protože jako dítě, jsem tu krádež kozaček s těmi malými detektivy miloval :o)

plakát

Princezna ze mlejna (1994) 

Postavit pohádku na jednom povedenějším rarachovi a doufat, že si těch ostatních lulanů nikdo nevšimne? No, ale jedno se musí, ta melodie hlavního songu je tak nechutně vlezlá, že mi v hlavě brní dodnes ...

plakát

Princezna ze mlejna 2 (2000) 

Postavit pohádku na jednom povedenějším rarachovi a doufat, že si těch ostatních lulanů nikdo nevšimne? No, ale jedno se musí, ta melodie hlavního songu je tak nechutně vlezlá, že mi v hlavě brní dodnes ...